Skip to content

Klar for vår

Posted in Stilen min

I går klarte jeg ikke å vente lenger. Jeg måtte finne frem noe annet enn vintersko og støvletter. Det måtte ble noen VÅR sko, det er tross alt snart midten av mars. Med ull genser over skjorten min og skjerf i halsen gikk det fint å ta frem bomber jakken min også. Etter en rask dusj rakk jeg ikke å gjøre noe annet med håret en å sette det i en enkel hestehale, da er en caps utrolig god. Jeg er forresten utrolig fornøyd med denne mørkeblå capsen min, kjøpte den nede på Nova Trend på Nærbø. Utrolig digg passform og den første capsen jeg føler passer på mitt hodet.

I dag er det lørdag og vi har ingen planer for dagen. Det føles deilig. Vet Lykke har lyst til å bake kanelboller så det skal vi så absolutt gjøre. I kveld har vi barnevakt for at vi voksne skal ut sammen med venner. Vi skal på årets revy på Jaderheim og det gleder jeg meg til.

Ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin lørdag!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.