Skip to content

Mars: Du er så ønsket!

Posted in Hverdagsliv

1 mars dere! Denne måneden er for mange veldig oppløftende, inkludert meg selv. Det er snart VÅR!

Jeg er fortsatt hjemme men på god bedring. Jeg er fortsatt redusert og merker at jeg har ligget syk. Nå er planen å bare ta det med ro frem til i morgen ettermiddag, da venter jobbehelg. Det gleder jeg meg til! Under tenkte jeg å liste opp hva jeg håper å få ut av den kommende måneden:

 • Bli helt frisk og få hverdagen min tilbake
  Ligge i sengen, se på serie, spise dårlig mat og kjede seg er ikke helt noe for meg. Jeg er veldig dårlig til å være syk men heldigvis har serien Homeland fått meg gjennom det. Jeg gleder meg sånn til hverdagen min igjen!
 • Ta tak i alle punktene jeg ikke fikk gjort noe med fra februar
  Selv føler jeg at februar ikke var min måned. Den var tung, kald og seig. Jeg gledet meg over lysere dager men avsluttet måneden med å bli syk. Jeg følte at jeg ikke fikk gjort noe med «februar» listen min som jeg laget for akkurat en måned siden. Jeg måtte derfor inn å se på innlegget og ble overrasket av at jeg kunne krysse av 9/12. Det hadde jeg ikke trodd. De punktene jeg ikke fikk gjort noe med var: En dag i Stavtjørn, kino med Mannen og vaske putetrekk i sofaen.
 • Arrengere karneval
  Jeg og Catrine arrengerer KARNEVAL på lørdangstoddlerene nå førstkommende lørdag. Det blir valgfritt om en kler seg ut. Kan røpe at vi voksne kler oss ut, det blir ansiktsmaling fra innleid selskap og det blir fokus på barna som alltid. Gleder meg! Om du vil komme holder vi åpent mellom 09.00-10.30 i Nye Loen på Nærbø. Sjekk gjerne Lørdagstoddlerne leker i Loen på Facebook.
 • Frisørbesøk
  Jeg skulle egentlig vært der i dag men måtte utsette det til senere i måneden pga sykdom.
 • Starte påsken på hytten
  Påsken starter i slutten av mars og etter litt jobb reiser vi opp på hytten. Jeg jobber skjærtorsdag og 2. påskedag. Får derfor en liten langhelg på hytten ♥ Påske for meg : Være på hytten selve påskehelgen, påskeegg jakt med barna på lørdagen, pinnekjøtt, ullundertøy og tid sammen!
 • Forsøke å ikke ha dårlig samvittighet for bloggen
  Jeg vil jo helst at bloggen skal ha varierte innlegg, fine bilder og bra tekst. Jeg har derfor oftere dårlig samvittighet for at det er sjeldnere innlegg og dårligere innhold for tiden. Jeg må minne meg selv på at dette kun er en liten hobby og aldri kommer foran de viktige tingene i livet. En fridag før: Kunne stå på kjøkkenet for å teste ut nye oppskrifter for å dele med dere eller lage «Hjemme hos innlegg». En fridag nå: Brukes som regel på å ordne og planlegge huset vi bygger. Håper dere som leser bloggen min forstår.
 • Forening
  Et must! Denne måneden skal vi til beste Polly!
 • Komme i gang med mine treningsrutiner
  Denne uken blir det ingen trening. Jeg må lade batteriene og bli helt frisk før jeg smått begynner med treningen igjen. Et lite tips: Ikke start for hardt ut med treningen etter sykdom, ta det gradvis. Jeg skal starte med å gå en liten rusletur.
 • Fortsette å spare
  Da vi var i banken tidligere i år ble jeg oppfordret til å spare opp BSU kontoen min siden jeg enda kan nytte meg av det. Jeg er derfor i full spare modus og har funnet gleden i å spare! Kall meg gjerne rar.
 • Gå på revy
  Jeg skal innrømme at jeg beundrer de som driver med Revy. De bruker så utrolig mange timer nede på Jaderheim for å øve slik at vi andre i bygda kan få en god latter/underholdning. Jeg har sett at årets revy reklameres for på offentlige steder og på Facebook. Jeg har tenkt at det hadde vært gøy men slått det i fra meg igjen. Spør meg ikke hvorfor. I går var jeg veldig glad for at gode venner tok initiativ og ville ha oss med!
 • Forsøke å leve mer etter følgende visdom:
  I dag ble jeg undrende og måtte reflektere over et bilde som Neleta delte på Instagram:

  Les. Les gjerne flere ganger. Det måtte virkelig jeg. Han har nemlig et stort poeng!
 • Lete etter inspirasjon til baderom
  Jeg befinner meg i en boble, husboblen. For at jeg ikke skal bli stresset og forvirret av alle valg som skal tas i denne prosessen har jeg funnet ut hva som funker best for meg. Jeg er nødt for å planlegge rom for rom. Nå er jeg omsider veldig fornøyd med kjøkkenet vårt som har fått en del endringer undervegs. Jeg kjenner at jeg har roen på det rommet. Neste rom ut er derfor baderom. Dette er virkelig gøy men jeg skal ikke legge skjul på at det er en krevende prosess også da det tar mye tid ♥
 • Glede meg over VÅREN
  1 mars er første vårdag! Jeg har ikke vært ute stort denne uken men fått kjenne at det er virkelig kaldt om dagen. Likevel er det en fryd å se solen, lyse morgener og lysere kvelder. Mars du er så velkommen!

Lag deg en fin torsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.