Skip to content

Min dag time for time

Posted in Hverdagsliv

God fredag! I dag fikk jeg lyst til å lage et time for time innlegg over hvordan min fridag har vært.

07.00: Alarmen gikk og vi stod alle opp. Jeg og Lykke spiste frokost. Lykke gikk til skolen 07.30 og var helt uenig i at moren fortsatt vil hun skal ha på vinter uteklær. Vi sa farvel til pappaen i huset og Felix fikk frokost.

08.00: Jeg og Felix var på plass i barnehagen og forstod raskt at vi (jeg) hadde glemt av hele lekedagen. Jeg reiste derfor hjemom for å hente en leke til Felix før jeg dro direkte på trening.

09.00: Jeg hadde allerede løpt intervall i flere minutter da klokken slo 09.00 og fortsatte med det. Kjekt å slå av en prat med både Malin og Elisabeth på trening mens jeg løp noe heseblesende. 09.30 var jeg hjemme igjen og fikk vaske ånd over meg. I dag tok jeg derfor baderommet oppe og fikk vasket godt.

10.00: Jeg var vasket nøye på lister, bak stellebord og tørket støv over alle overflater som ikke tas i den «vanlige» vaskerunden. 10.15 gikk jeg i dusjen og gjorde meg klar for dagen.

11.00: Var jeg på plass på Bryne for å møte Gro. Vi tok noen bilder før vi gikk inn i varmen på Kjøkkenet på Bryne hvor vi hadde deilig lunsj.

12.00: Satt fortsatt samme sted med min beste venninne og skravlet videre. Vi kunne nok sittet der enda visst det ikke var fordi jeg måtte gå 13.10.

13.00: Jeg reiste fra Bryne for å nå et rørlegger møte på Nærbø kl. 13.30. Vi hadde møte ang rørinnstalasjon i hele huset og det viste seg å være et nyttig møte. Vi måtte ta stilling til hvor vi ville ha ute kran, uttak for sentralstøvsuger, ledningsskap o.l.

14.00: I slutten av møtet ble vi vist rundt i butikken for å se på toalett, badekar, baderomsmøbel o.l. Godt møte, veldig fornøyd med Nærbø Rør & Elektro så langt! Vi dro fra møtet like før 15.00.

15.00: Franki reiste hjem å tok seg av barna mens jeg reiste videre til min mor for å møte henne og tante. Der ble vi sittende på kjøkkenet og snakke, fint å se tante igjen.

16.00: Jeg og Tante reiste ned på tomten slik at jeg kunne vise henne hvor vi bygger hus. Vi var også innom noen ærend i ulike butikker før jeg kjørte henne hjem til mor igjen. Jeg måtte hjem til mine og var vel hjemme rundt 16.30.

17.00: Jeg fikk snakket litt med Lykke og Franki som var hjemme, Felix var hos en kompis. Jeg laget et pizzadeig som jeg satt på heving mens jeg reiste ned på butikken for å ta ukeshandelen.

18.00: Vell hjemme med fulle poser med mat for den kommende uken. Pizzaen ble satt i ovnen og Franki hentet Felix. Vi inviterte broren min Espen på pizza og koste oss.

19.00: Espen gikk hjem, Lykke ville slappe av oppe. Jeg, Franki og Felix såg litt av en Ninjago film før det var leggetid for mini. Jeg satt meg for å skrive til dere rundt 19.30.

Resten av kvelden går med til å bare slappe av sammen med mannen. Jeg har også kjøpt meg en boks med Cookie Doug iskrem som jeg gleder meg til å sprette. Alt i alt en veldig fin fredag som egentlig representerer hvordan jeg liker å ha mine fridager ♥

Ha en fin fredagskveld du også! God helg ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.