Skip to content

Mitt neste løp

Posted in Treningsglede

Jeg får endel spørsmål om dagen angående mitt neste løp. Skal jeg løpe Lysefjorden Inn i år også? Eller har jeg meldt med på et annet løp? Jeg tolker det som at det har vært kjekt å «følge» min reise frem mot et løp og det å lese om selve løpet. Selv syns jeg det var utrolig kjekt å kunne blogge om prosessen før – under og etter Lysefjorden Inn i fjor. Enda får jeg henvendelser angående Lysefjorden Inn utifra at de har lest om min erfaring ut fra bloggen. Det syns jeg er utrolig kjekt!

År 2018 er året vi skal bygge hus. Min mann er snekker og skal bygge huset selv og all vår tid og fokus må gå til det prosjektet. Det er noen som har sagt at vi klarer begge deler og da tenker jeg at vedkommende hverken vet hvor mye arbeid det er å bygge et hus eller å ha barn.

Jeg trener fortsatt, men på et helt annet nivå. Jeg har som mål å trene 2 styrke økter i uken og 3 løpe økter. Ellers vil mitt mål i 2018 være å klare løpet på hjemmebane. Det er viktig for meg å ta vare på hverandre nå som vi går inn i en krevende prosess som husbygging er.

Mitt neste løp er derfor å stå i hverdagen hjemme først å fremst. Etter at huset er ferdig og roen har senket seg er det rom for at jeg kan sette meg et nytt mål innen trening. Jeg har ultra distanse og halvmaraton, det er derfor fristende å gå all inn for et helmaraton som neste utfordring. Vi får se.

Å løpe Lysefjorden Inn gav meg utrolig mye og er garantert et løp jeg skal gjennomføre igjen. Når det blir er noe usikkert men heller ikke så viktig. Alt til sin tid ♥

Utrolig gøy å se tilbake på bildene fra løpet. Jeg kjenner umiddelbart på treningsgleden og kicket som oppstår av å gjennomføre noe så krevende som nettopp Lysefjorden Inn. Gleder meg til neste gang jeg skal få løpe i de omgivelsene.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.