Skip to content

Snart påskeferie!

Posted in Hverdagsliv

Gjengen min reiste opp til hytten i går så nå gjenstår kun en dagvakt på jobb før jeg tar turen opp. Det skal bli ekstra fint med påskeferie nå kjenner jeg. Bloggen tar også en liten påskeferie, jeg har troen på at vi alle har godt av å logge av innimellom. Jeg tar derfor ikke med meg pcen opp, jeg vil kun ha fokus på å være sammen med de jeg er så inderlig glad i.

Håper påsken behandler deg bra og at du har det fint. God påske og nyt ferien videre dere ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Karin
    Karin

    God påske, Beate 🙂

    29. mars 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.