Skip to content

Søndag og klar for en ny uke!

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som titter innom!

I dag har vært en innedag, jeg har faktisk ikke vært lenger enn ut i garasjen for å hente ut bilstolene. Det har med andre ord vært en slapp søndag for min del. Ungene har heldigvis luftet seg med en tur bort til Hellvik sammen med mormoren sin.

I går var vi på revy og det var forfriskende, utrolig morsomt og variert. Jeg ble underholdt fra jeg kom til jeg gikk og syns tiden inne på Jaderheim gikk alt for fort. All cred til Nærbø Musikk korps som legger ned mye arbeid for at vi i bygda skal ha dette tilbudet!

Jeg hadde egentlig ikke noe på hjertet i dag, ville egentlig bare si hei og ønske dere en fin ukestart i morgen. Håper helgen din har vært fin, vi skrives mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.