Skip to content

Uke 12

Posted in Hverdagsliv

Mandag og helt ny uke!

Ukens opptur:
Uken totalt sett var fult med mye energi og ting som gjør meg glad.

Ukens nedtur:
Jeg ble direkte uvel av for mye is spising på lørdagskvelden.

Ukens høydepunkt:
Da det gikk opp for Lykke at hun kunne få slippe å gå med tykke vinterklær til skolen. Hun ble så glad for å ta frem tynnere uteklær!

Ukens velvære:
Forrige uke fikk jeg vært hos frisøren min Reidun Anette! Håret trengte sårt en oppfriskning og det er alltid like hyggelig å omgås henne.

Ukens kjøp:
Kjøpte noen nye joggeklær til mini. Ellers var jeg nær med å kjøpe en kjole til meg selv men droppet det da jeg egentlig ikke trenger ny kjole.

Ukens husoppdatering:
Nå er den ene steingarden oppe som skille øvre og nedre nivå i hagen vår. Ellers er alt gjort klart for at de kan støype garasjen og vaskerommet. Nå blir det påskeferie på tomten vår men gleder meg allerede til at det er aktivitet igjen på tomten like over påske.
Ellers var jeg i spennende møte med elektriker og Bente fra Cave & Cube. Det blir så BRA!

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Styrke + bakkeløp
Torsdag: Fri
Fredag: Morgenløp kl 06.
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens imponerende:
Kjære Siv! Jeg ble så stolt over deg da jeg følgte deg fra skjermen her hjemme. Rørt, imponert og stolt er nok de ordene som beskriver det. Du strålte på scenen og du såg helt fantastisk ut! Er så imponerende hvor viljesterk og målbevisst du er, til stor inspirasjon! Det ble 6. plass av totalt 9 plasser men det betydde så lite. Bare at du har meldt deg på, gjennomført denne harde oppkjøringen og går ut på scenen med slik en selvsikkerhet er imponerende! Og det i en alder av 37 år, født 3 barn, arbeider mer en full stilling jobbmessig. All respekt til deg Siv, virkelig!

Ukens lunsj:
Forrige uke inviterte jeg meg selv opp til Lyetoppen hos Rita hvor jeg fikk servert nydelig suppe. Alltid fint å være gjest hos Rita ♥ På torsdagen ble det en spontan lunsj sammen med Catrine som var utrolig hyggelig, liker at ikke alt må være så planlagt også inni blant 🙂

Ukens prøvelse:
I helgen hadde jeg arbeidshelg. Jeg gikk kveldsvakt søndag som helt frivillig endte med dobbel vakt, altså nattevakt i tillegg. Jeg var derfor på jobb fra 14.30 – 07.00 i går. Det gikk helt fint men skal innrømme det var en prøvelse den siste halvtime før jeg kunne tre av å legge meg for å sove.

Ukens blogg ide:
Helt spontant fikk jeg i går for meg å undersøke litt ang bloggen min. Helt plutselig fikk jeg for meg at jeg er villig til å utvikle meg, ta et steg videre. Vi får seg hva som skjer i fremtiden 🙂

Ukens oppskrift:

5 dl havremel
5 dl melk
2 ss sukker
2 ts kardemomme
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
3 egg
2 ss smeltet smør.

Bland det tørre. Rør inn melken til jevn røre. Pisk inn eggene. Rør inn smøret til slutt. La røren hvile i 30 min før du steker nydelig gode vafler!

Ukens antrekk:
Enten var været dårlig eller at jeg ikke var i humør til å bli tatt bilder av. Det er nemlig ikke det aller kjekkeste jeg gjør alltid, haha ♥ Byr derfor på et gammelt bilde for å markere hvor mye jeg drømmer om sommeren nå:

Ha en fin mandagskveld videre og takk for du titter innom her!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Siv
    Siv

    Tusen takk igjen Beate for fine ord 🙂 det motivere til å kjøre på og bli enda bedre i Oslo GP…der er konkurransen og enda hardere.. Ha en fantastisk påske på hytta med Franki og ungene, kos dokke og nyd tilværelsen 🙂 klem

    27. mars 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.