Skip to content

Uke 9

Posted in Hverdagsliv

Uken som gikk var lang men den endte hvertfall veldig bra!

Ukens opptur:
Å bli frisk. Kunne levere i barnehagen, kunne gå på jobb og kjenne på energi igjen!

Ukens nedtur:
Bilen vår.. Hatt den på EU kontroll og det var dessverre noen feil vi må reparer. Jeg blir så oppgitt over hvor dyrt det er å ha bil.

Ukens høydepunkt:
Det må være når ungene gir meg en slik inderlig god og lang klem som betyr alt.

Ukens treninger:
Ingen. Var syk til og med torsdag. I helgen har jeg hatt fokus på å være på jobb og ta det rolig ellers.

Ukens serie:
Homeland! Den må du se dersom du trenger en god serie.

Ukens lunsj:
Jeg hadde en lunsj avtale med Tonje som jeg dessverre måtte avlyse pga sykdom.

Ukens hus oppdatering:
Ting står på stedet vent pga været. Det er for kalt rett å slett til å støype gulvet og grave inntil grunnmuren.

Ukens cravings:
Is. I bøttespann. Hahah.

Ukens sosiale:
Å spille et brettspill! Det er så undervurdert som en aktivitet. Gøy for både voksne og barn. Torsdag i forrige uke var min bror Espen på besøk. En kan trygt si at han er helt desperat avhengig av å trykke på telefonen sin til min store fortvilelse. Jeg er overbevist om at han kjeder seg og at det er hovedgrunnen for helt meningsløs scrolling på telefonen. Han kunne være enig i det at han ofte kjedet seg. Dermed utfordret jeg han til å legge vekk mobilen mens han ble med meg, ungene og Franki på brettspill. Det ble vellykket og jeg tror jammen Espen fikk kjenne på glede, latter, engasjement og konkurranse instinkt på en gang.

Ukens kollega:
Gode Mari Anne, det er litt av en allsidig dame som jeg har jobbet helg sammen med. Nå går hun over i annen stilling hos oss og forsvinner derfor fra vår helg. Det vil bli et tomrom der etter henne!

Ukens dugnads gøy:
Lørdagstoddlerne er min dugnad til de aller minste. Utrolig gøy at en slik dugnads ide har slått sånn an i bygda! På lørdag arrengerte vi Karneval på Lørdagstoddlerne og ikke mindre enn 87 unger kom! Det er utrolig gøy.

Ukens gratulerer:
Vil gratulere Trine med splitters ny salong i Storgata på Bryne. Hun åpnet på torsdag og jeg fikk dessverre ikke tatt turen bort. Krystall Hud og Velvære finner du i helt ny butikk på Bryne, verdt å ta turen innom!

Ukens blogg gøy: 
Utrolig kjekt at så mange likte innlegget mitt: «Jeg er glad for at min mormor ikke hadde mobiltelefon». Innlegget ble lest av over 1500 stk. Kjekt å kunne sette litt fokus/bevisstgjøring på et så viktig tema!

Ukens kick:
På torsdag var det tydelig at formen min var i bedring. Etter å ha ligget mye inne på soverommet var jeg litt «lei» og fikk et spontant kick. Jeg vasket ned hele rommet, til og med bak sengen og inni hver skuffe og skap. Mye av tingene tok turen ut av rommet og jeg flyttet på kommodene for å få det mer luftig. Kan tror jeg fikk lyst å handle maling med det samme også. Vi får se hva det blir til.

Ukens kjøp:
Ingen kjøp. Holdt på å kjøpe en genser på nett men så minnet jeg meg selv på hvor lite jeg trenger en ny genser. Full sparemodus her med andre ord.

Ukens rørende: 
Det nye programmet på TV 2: «Samme tid neste år» ble jeg sittende å se på i uken. Det går på onsdager kl 20.00. En jærbu som hadde fått hjerneslag deltok i programmet. Han satt i rullestol og hadde et klart mål om at på samme tid neste år skulle han GÅ. Det hele var veldig sterkt og rørende. Helt imponert over den viljestyrken og det pågangsmotet til den mannen. Jeg tar av meg hatten.

Ukens antrekk: 

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.