Skip to content

Våre påskeplaner

Posted in Hverdagsliv

Mange har allerede tatt påskeferie. Vi venter en stund til før vi tar påskeferie.

Påskeferie eller ei, jeg håper uansett at du har hatt en fin helg så langt. Jeg har arbeidshelg og skal jobbe frem til og med skjærtorsdag. Etter jobb på torsdag tar jeg og gjengen min turen opp til hytten hvor vi skal ta påskeferie frem til mandagen. Til å jobbe turnus i 100% stilling er jeg veldig fornøyd med hvordan min turnus slo ut også i år.

Etter at jeg ble mamma har jeg fått helt andre påsketradisjoner sammenliknet med før. Da Lykke var baby kjøpte vi hytten vår sammen med svigers. Det er nøyaktig 7 år siden nå, jeg husker at vi fikk den klar til bruk påsken for 7 år siden. Siden den gang har vi vært på hytten hvert år i påsken. Så når jeg tenker på påske så forbinder jeg det med jobb og påske på hytten.

Andre påsketradisjoner for meg er påskeegg jakten til barna. Begge får hvert sitt påskeegg på påskeaften. Vi fyller det med snop og pakker egget inn i plastfolie. På lørdagen etter frokost går en av oss ut for å gjemme det mens den andre av oss voksne tegner skattejakt. Etter det starter den store jakten! Felix som nå er 4 år kan allerede fortelle at han husker hvor gøy fjorårets skattejakt var og det gjør meg så glad når slike tradisjoner blir satt pris på og betyr mye for dem.

Andre påsketradisjoner for meg er god mat og avslapping. Superundertøy og turer ute. Å være oppe på hytten gjør så godt, jeg senker skuldrene og setter pris på å bare være sammen uten å føle på at det er noe jeg burde gjort.

Hva er påske for deg? Del gjerne ♥

I dag heier jeg ekstra på min svigerrinne Siv som stiller i sin aller første Master BikiniFitness! Jeg er så stolt av hva hun har fått til at jeg bøyer meg i støvet. Sender over masse heiarop til Sandefjord og gleder meg til å følge med på Treningsforum om noen timer.

Jeg avslutter med å ønske dere en riktig fin søndag videre. Her blir det en liten løpetur, lek meg ungene, heie frem Siv før jeg skal på jobb. God søndag ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.