Skip to content

Det er alltid mer jobb enn hva du tenker på forhånd

Posted in Hverdagsliv

God onsdag! Våren er her og det er en tid hvor høsten og vinteren skal renskes helt bort. Selv er vi godt i gang ute med å vaske hus, lekehytte, sope og smått begynt å male der hvor det trengs. Det er en del arbeid med å ha hus og hage men jammen er det kjekt og! Siden været ikke er helt på min side denne uken har jeg satt prosjekt uteområdet litt på vent. Det må komme flere dager med sol etter hverandre før jeg går i gang igjen ute.

I dag tok jeg derfor på meg et nytt prosjekt. Og det slo meg hvor mye mer arbeid alt er enn hva du først antar, slik erfarer jeg ofte. Vårt hus er 12 år gammelt og de innvendige listene trenger en oppfriskning. Jeg var innom for å handle maling og var veldig klar til å ta fatt i malekosten umiddelbart etter jeg kom hjem fra butikken. Men slik er det aldri. Huset måtte ryddes klar for maling, listene måtte vaskes og nødvendig tildekking måtte sikres. Jeg kjøpte bare 1 liter maling da jeg såg for meg at alt som var nødvendig var litt «flekking» på listene. Selv om jeg har samme fargekode er fargen noe endret på de årene vi har bodd her og jeg syns resultatet ble absolutt finest dersom hele listene ble malt. Så da ble det plutselig et stort prosjekt!

Jeg har fått tatt 1 strøk på de fleste lister nede i 1 etg, men har fortsatt endel lister igjen før jeg kan gå løs på strøk nr 2. Jeg har bestemt meg for å bli helt ferdig nede i 1 etg før jeg beveger meg opp til 2. etg. På den måten kan jeg ta en vel fortjent pause når 1 etg er ferdig før neste jobb begynner.

Min dag har med andre ord gått til maling og en kjapp styrkeøkt nede på Jæren Sportssenter. Men det har vært en effektiv og jeg er godt fornøyd med egen innsats. Å selge et hus er mye arbeid men jeg motiveres av å gjøre litt å litt hele tiden slik at det blir minst mulig stress/arbeid i tidsrommet vi legger ut huset for salg. Vi kommer til å legge ut huset vårt for salg i august dersom jeg ikke har nevnt det tidligere, i tilfelle noen av dere lurte på det.

Vi får heldigvis en siste sommer i denne deilige hagen vår før det er over. Jeg kommer definitivt til å savne uteområdet vårt ♥

Håper onsdagen din er bra, jeg er straks på veg ut dørene for å gå på kveldsvakt. Vi skrives plutselig.

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.