Skip to content

Nå er det offisielt VÅR!

Posted in Hverdagsliv

Endelig. Dette er nok en svært bra dag for de fleste vil jeg tro, alt blir liksom så bra når været endelig kan vise seg fra sin beste side. Nå må det offisielt være vår dere!

Jeg er frisk. Det er god temperatur ute. Solen skinner. Alle er et hakk gladere. Energien strømmer på. Denne dagen var nødt for å bli fin.

Den startet tidlig men likevel fint. God tid og blide unger er en fin start på dagen. Da Lykke var gått til skolen var det minstegutt sin tur. Når jeg har fri eller kveldsvakt er det alltid et høydepunkt for han at vi går bort til barnehagen. Eller det vil si at jeg går og han sykler eller sparker bort. En blid gutt ble levert i barnehagen og mor kunne gå hjem igjen.

Her hjemme har jeg fått rydde og vaske kick i dag og det kan jo ha sammenheng med det fine været vi har. Jeg kjente hvertfall på et spontant innfall over å vaske kjøkkenet grundig bak alle krinker og kroker, inkludert bak kjøleskapet. God følelse!

Etter å ha følt meg seg Askepott i flere timer ble det en kjapp dusj før jeg reiste bort til Bryne. Der møtte jeg Polly for en deilig lunsj og gode samtaler! På veg hjem reiste jeg innom tomten vår og det er gledelig å se at det jobbes på for å bli ferdige med det som skal støpes. Da jeg kjørte innom holdt de på med forskalingen til garasjen vår, kjekt!

Nå er klokken snart kveldsvakt men jeg hadde lyst å titte innom her for å si hei og god onsdag videre først. Håper solen skinner der hvor du og er og at du kjenner gleden over at det nå endelig er VÅR!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.