Skip to content

Oppskrift: Byggryn salat!

Posted in Kosthold

Hei onsdag og hei til deg som titter innom bloggen min! I dag har jeg laget en ny og spennende salat som jeg håper kan inspirere noen der ut til å teste ut.

I dag har jeg vært så heldig å hatt besøk av Rita. Vi liker godt å møtes på Kjøkkenet på Bryne men en gang i blant er det veldig hyggelig å ta lunsjen hjemme også. Vi har alle våre «favoritt» retter som vi liker å lage dersom vi får gjester, jeg er hvertfall slik. Av den grunn hadde jeg lyst å teste ut en helt ny rett bare for. Etter trening i går gikk jeg derfor innom butikken for å kjøpe med meg en pakke med Bygg gryn. De andre ingredienser hadde jeg hjemme allerede. Under kan du se bilde av hva du trenger å handle inn for å lage denne nydelige salaten:

Slik gjør du:

  • Kok Byggryn etter anvisning. Jeg brukte 4 boil in poser. Jeg kokte dem i kyllingbuljong for mer smak.
  • Avkjøl byggrynene i kaldt vann.
  • Klipp opp kylling i biter. Jeg bruker alltid hel grillet kylling i salater da det gir best resultat etter min mening.
  • Tilsett oljen fra soltørket tomat glasset før du klipper opp sleve tomatene i små biter.
  • Hakk opp mango i biter.
  • Hakk opp avokado i biter, jeg brukte 2 stk.
  • Vask salaten og klipp den noe opp i mindre biter.
  • Når byggrynene er avkjølte silte jeg av alt vann før jeg tilsette grøn pesto.
  • Tilsett byggrynene til resten av salaten og voila!

Jeg og Rita ble dagens testpanel for denne salaten og vi var svært nøgd! Rita bad meg skrive at salaten var så god at hun forsynte seg 3 ganger uten å nøle ♥

Det jeg likte best med denne salaten var nok den totale smaksopplevelsen. Desse ingrediensene passet helt perfekt sammen. Å bytte ut pastaen med byggryn gav en helt ny smaksopplevelse og ikke minst en nydelig variasjon! Byggryn er proteinrikt, fiberrikt og veldig godt på smak!

Håper du vil teste ut denne oppskriften, la meg få høre i tilfelle! Og med dette vil jeg få ønske deg en fin onsdag videre. Takk for at du titter innom bloggen min, det gjør meg glad!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.