Skip to content

Oppskrift: Frisk og nydelig smoothie!

Posted in Kosthold

God torsdag i finværet! I dag har jeg lyst å dele en ny smoothie oppskrift med dere som gir deg et hint av sommer.

I dag startet jeg dagen med en fin tur til barnehagen med mini i det nydelige været! Etter barnehagen fikk jeg så lyst til å sette opp trampolinen ute i hagen så da gjorde jeg det. Det var et slit, jeg har alltid fått hjelp av Franki til å sette den opp men i dag hadde jeg bestemt meg for å klare det selv. Jeg har spart sikkerhetsnettet til mannen kommer hjem, det får vi ta sammen. Utrolig stas å overraske ungene i dag når de kommer hjem med trampolinen oppe.

Vi har nydelig vær om dagen og jeg syns vi må nyte hver og en av dem. Vi har flere år opplevt at det fine været er i april og mai selv om en skulle tro at det var i juni og juli en fikk best vær. Så her skal hver fin dag nytes ute!

Etter å ha slitt med fjørene på trampolinen tok jeg meg en joggetur som var etterlengtet. Da jeg kom hjem var jeg klar for påfyll og det var da jeg laget meg denne smoothie som jeg deler med dere nå. Etter trening ønsker jeg en mettende og fyldig smoothie som sitter unna en stund. Jeg bruker derfor proteinpulver i min for å gjøre den god og mettende, dette kan helt klart sløyfes om en ikke ønsker det.

Jeg slumper bare når jeg lager smoothie men her er oppskrift sånn ca:

  • 4-5 dl melk
  • 1 banan, godt moden
  • 1 scoop proteinpulver vaniljesmak
  • 4 ss vanilje Gresk Yogurt
  • 150 g frossen mango i biter
  • 150 g frossen jordbær i biter

Dette er oppskrift til 2 solide porsjoner med nydelig smoothie! Denne var utrolig god på smak og kommer garantert til å bli laget mye fremover her hjemme. Håper du vil teste den ut, fortell meg gjerne hva du syns om den.

Nå skal jeg komme meg i dusjen. Jeg har fri i dag og planer om å få unnagjort en god del før jeg henter ungene. Lag deg en fin torsdag og nyt finværet dersom du har mulighet.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.