Skip to content

Uke 13

Posted in Hverdagsliv

Hei! Håper påsken har behandlet deg bra! Her kommer en forsinket ukes oppdatering.

Ukens opptur:
Selv om påsken for meg var å jobbe noe følte jeg meg heldig som fikk 3 hele dager fri fra jobb til å være oppe på hytten med mine! For en fin påske det har vært!

Ukens nedtur:
Kan ikke komme på noe da forrige uke var temmelig bra på alle vis!

Ukens høydepunkt: 
Å være tilstedet sammen med ungene og oppleve deres glede og mestringsfølelse av å gå på langrennski for aller første gang.

Ukens nostalgi: 
Å gå på skitur sammen med Franki og ungene gav meg en utrolig fin følelse og gode minner fra min egen barndom kom frem. Jeg husker at jeg syns det kunne vær både kjedelig, kaldt og langt når vi var små i forkant av en langrennstur, men vi hadde det jo alltid kjekt likevel. Et godt barndomsminne for meg er hvertfall ute på ski og nå håper jeg at vi som foreldre kan gi det videre til våre barn ♥

Ukens treninger: 
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Styrke
Torsdag: Fri
Fredag: Skitur og løpetur
Lørdag: Skitur
Søndag: Skitur

Ukens måltid:
Fredagskveld på hytten sammen med familie og dekket langbord. Svigermor lager pinnekjøtt og det smakte helt fortreffelig!

Ukens lunsj:
Polly var her på besøk i forrige uke og det var utrolig stas! Hun ønsket å bli med ned på tomten vår for å se både fremdriften men ikke minst den fine plassen vi skal få bo på. Polly og lille O ble til lunsj etter turen, veldig kjekt!

Ukens kjøp:
Min gode Felix har store bein og jeg måtte derfor gå til innkjøp av skisko. Jeg forsøkte i flere timer å få tak i brukte skisko på både Finn og Facebook uten hell. Jeg har stor tro på gjenbruk!

Ukens takk for lånet: 
Forrige uke fikk jeg låne ski til Lykke fra min kjære storebror Ronny og ski til Felix fra gode Anne Dagny. TAKK! Jeg kjente at det var liten vits i å kjøpe helt nytt utstyr når vi ikke ante hvordan skiene ville bli tatt i mot av ungene. Nå kan de trygt ønske seg ski til jul.

Ukens cravings:
Mango og banan. Hadde totalt is forbud forrige uke og er stolt over å ha naila det!

Ukens kollega:
Nå vil jeg gjerne trekke frem Kristine Prestegård! Makan til en positiv og flink jente. Jeg jobbet litt med henne i forrige uke og jeg blir så glad over at vi på Klokkarhagen har slike dyktige sykepleier studenter som henne. Bra jobba Kristine!

Ukens gjensyn:
Utrolig stas å få se lille O, gutten til min kjære venninne Polly i forrige uke! ♥

Ukens nedtelling:
Jeg er som sikkert veldig mange spent på skatten som kommer i natt (eller i morgen for de som klarer å vente). Det gikk opp for meg i forrige uke at onsdag 4 april er selvangivelsen klar og jeg har hatt nedtelling siden. I år har jeg forventning om å få igjen litt og er spent på om jeg har rett. Forrige år gikk jeg litt i minus, satser på + siden i år!

Ukens motivasjon:
Forrige uke hadde jeg slyngetimen min som vanlig på tirsdagen. Jeg trodde på forhånd at flere hadde tatt påskeferie og forventet faktisk litt mindre besøkende på timen min. Utrolig stas at vi ble overbooket og kjørte timen med 1 person for mye i salen. Det gav sånn stor motivasjons boost! GØY 🙂

Ukens antrekk:
Jeg har trasket i ullundertøy og joggisen hele uken føler jeg så ikke mye å ta bilde av gitt!

Jeg er nok ikke alene med å ha mandagsfølelse i dag, vi er nok mange. Men hei, det er tirsdag og en helt ny uke foran oss. Her startet hverdagen noe brått men godt kan jeg si, lett for meg å si som elsker hverdagen og livet mitt akkurat slik det er ♥ Jeg oppdaterer igjen i morgen, nå venter en dusj og litt kvalitetstid sammen med mannen før det er kveld her i hus. Ha en fin tirsdagskveld videre og titt gjerne innom i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.