Skip to content

Uke 14

Posted in Hverdagsliv

Hei og god mandag! Håper din uke startet bedre enn min.

Ukens opptur:
Å ha en mann som tar over skuten med glede når jeg ble syk.

Ukens nedtur:
Å se snø 5 april må kunne være lov å kalles for en nedtur!

Ukens høydepunkt:
Var kjekt høydepunkt at min svoger Rune ble overrasket og ikke minst glad for sin SUPRISE party som var i helgen. Min søster har styrt på og holdt dette hemmelig for han (som visstnok hater slikt). Han tok det veldig fint og det såg ut som har storkoste seg hele kvelden.

Ukens kjøp:
Forrige uke var travel. Med 4 dager borte på påskeferie og rett på jobb når vi kom hjem slet jeg med å komme a jour hjemme. Da mannen tok initiativ til at vi måtte ta et grep hjemme å vaske huset sammen ble jeg glad for hjelpen men og det puffet bak som jeg trengte for å gå til innkjøp av min nye dampvasker! Jeg har kikket en stund på KÂrcher dampvasker og tenkt at det er helt genialt! På lørdag klikket jeg den derfor hjem og min snille bror hentet den for meg. Planen var å teste den ut så raskt den kom i hus men det ble ikke slik da pga sykdom. Noen som har erfaring med dampvasker?

Ukens fine intiativ: 
Catrine og hennes samboer inviterte til hagedugnad for de som ville komme å hente blomster/trær/planter fra en hage som skulle jevnes med jorden kort tid etter at vi som ville komme å hente hadde vært der. Flott initiativ og jeg digger at den damen ofte tenker både gjenbruk og glede andre!

Ukens treninger:
Startet godt men endte dårlig pga sykdom.
Mandag: Rakk ingen da vi kom hjem fra hytten og jeg gikk rett på kveldsvakt.
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Styrke + motbakke
Torsdag: Fri.
Helgen: Syk

Ukens gode nyhet:
Jeg har veldig lyst å ha Epoxy gulv i det nye huset men har slått det i fra meg for en stund siden pga høy pris. Jeg fikk pris på 1500kr per m2, noe som er uaktuelt. Jeg nevnte dette for min svoger som kunne fortelle at den prisen jeg hadde blitt forespurt var nødt for å være feil. Han sjekket derfor litt opp for meg og jeg ble veldig glad over at det var store prisforskjeller der ute. Plutselig ble det litt liv i Epoxy «drømmen» allikevel.

Ukens frustrasjon:
Over sykdom og over at noe material som vi trodde var bestilt viste seg å ikke være bestilt allikevel.

Ukens bursdag:
Både broderen Stian , Svigerinnen min Silje og en av mine beste venninner Rita hadde bursdag i forrige uke!

Ukens serie:
Syk + serie = Homeland. Da jeg var syk tidligere i år ble jeg helt hektet på Homeland. Da jeg ble syk i helgen var det faktisk det første som slo meg: se mer på Homeland. Jeg kjeder meg så veldig fort når jeg er syk og er derfor glad for at serien har flere sesonger.

Ukens gullkorn: 
Fremfor å bare si «nei» eller «for det» når jeg svarer ungene mine er jeg veldig bevisst på å gi dem en forklaring. Jeg har troen på at jeg møter større forståelse på den måten og ser at det funker absolutt best. Jeg og Lykke var på fotballsko jakt da hun nok opplevde det hele som urettferdig fordi den fotballskoen hun ønsket seg hadde de ingen sted i hennes størrelse da det fjorårets sko. Etter å ha vært i butikk nr 2 for å finne akkurat den skoen sier Lykke: «Det er ingen mennesker som lever et rettferdig liv».

Ukens reise:
Siv, min svigerinne, har nå i helgen stilt i Oslo som var siste stopp på denne reisen. Jeg følgde tett med på internett og ble nok en gang imponert. Selv jeg uten øye for denne sporten kunne se at konkurransen var hardere og vanskelige denne helgen sammenliknet med i Sandefjord da hun sikret seg en 6. plass. Det ble ingen finaleplass i Oslo men det gjorde meg ikke mindre imponert eller mindre stolt over hva dama har fått til! Jeg har enda ikke fått snakket med henne etter denne reisen men jeg håper du leser dette Siv. Jeg tar av meg hatten for hva du har vært gjennom, du er allerede en vinner som tørr og gjøre noe som dette.

Ukens cravings: 
Is og smoothie. Vært utrolig lindrende med noe kaldt nedover vond hals.

Ukens smarte valg:
Fredag måtte jeg avlyse morgen joggingen med Cathrine da jeg allerede ble snufsete torsdags kveld. Da jeg på fredag våknet opp med tykk hals var jeg glad for at jeg lot fornuften bestemme.

Ukens antrekk: 

Kvelden fortsetter slik som resten av dagen: holder sengen og satser på å bli frisk!

Lag deg en fin uke og håper du fikk startet uten sykdom.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.