Skip to content

Uke 15

Posted in Hverdagsliv

God mandag! Jeg starter uken som vanlig med å oppsummere uken som gikk.

Ukens opptur:
Været og følelsen av VÅR 🙂

Ukens nedtur:
Jeg startet uken med å være slapp, kom meg heldigvis på beina raskt igjen.

Ukens høydepunkt:
Kjenne solen varme og det å kunne pakke bort aller vinterklær!

Ukens beste vårtegn:
Trampoliner i flere hager, hevda lukt og tynnere jakker er vår for meg!

Ukens treninger:
Startet uken med å ta det rolig pga sykdom. Første økt ble derfor på torsdagen hvor jeg tok en rolig løpetur. Fredagen ble det slynge. Lørdagen fri. Søndagen ble det en løpetur.

Ukens kjøp:
Ingen. Jeg orket ikke delta på noe M44 åpning rett å slett selv om jeg muligens kunne gjøre noen gode kupp.

Ukens lunsj:
Jeg og Polly tok en spontan lunsj på Kjøkkenet onsdag i forrige uke. I digg vår vær med en digg dame! På lørdag hadde jeg og ungene lunsj sammen hvor vi var innom bakeren først. Ja til lunsj sammen enda oftere.

Ukens gode følelse:
Forrige uke fikk jeg det helt for meg at jeg skulle RYDDE og vaske. Jeg fikk helt kick og ryddet i flere timer til dagen. Hva er det å rydde overalt tenker du? Det er nok å henge fingrene i dersom en tenker at dette hjemmet skal rippes for unødvendig rot og oppbevaring. Jeg vet at før salg av boligen vår må hjemmet ryddes nøye, jeg gjør litt å litt hele tiden for å slippe å drukne i rydding like før vi legger ut boligen vår for salg.

Ukens husoppdatering:
Intet nytt annet enn at garasjen også er ferdig støypt som dere kunne se bilde av tidligere.

Ukens cravings:
Mandler og smoothie.

Uken testing: 
Jeg fikk endelig testet min nye dampvasker og ble forelsket! Den var utrolig effektiv og fjernet all drit fra både store overflater og til de vanskelige små områdene som rundt sluker, kraner o.l.

Ukens antrekk:

Ha en fin mandag videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.