Skip to content

Uke 17

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Det må bli at vi endelig har begynt husbyggingen sånn virkelig. Nå er det full rulle på tomten vår morgen og kveld, det er veldig gøy!

Ukens nedtur:
Forrige uke ble det endel frustrasjon, bekymringer og mindre søvn pga en hendelse i familien. Det var alt annet enn kjekt og mye av grunnen til at det ble så stilt her inne. Jeg hadde rett å slett ingen overskudd til å tenke blogg med alt som skjedde i forrige uke.

Ukens høydepunkt:
Det må være å at jeg er heldig som er omringet av gode mennesker i livet!

Ukens kjedelige:
Bilen vår. Den kunne jeg skrevet et eget innlegg om, men det blir for mye negativt dessverre om dagen. Vi er maks uheldige og den er til verksted igjen.

Ukens fornærmelse: 
Det er store utgifter om dagen relatert til husbygging. Vi har et felles kort hvor vi betaler mat og regninger. Da Franki skulle handle mer spiker i forrige uke ble kjøpet avvist pga ikke nok dekning på kortet. Da det skjedde glapp det utav han: «Det er konen som bruker så mye penger». Altså! Da han fortalte det ble jeg stum, jeg som ikke bruker en krone! Føler jeg har vært snusfornuftig i lang tid, eller det vet jeg at jeg har vært. Men som Franki sa: Du må ikke ta det bokstavlig, det var bare noe jeg sa for tull.

Ukens serie:
Homeland!

Ukens film:
Den 12. mann.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Styrke
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens gode hjelp:
Tusen takk til min søster som hadde barna våre på overnatting fra søndag til i dag pga planleggingsdag. Gull verdt med familie!

Ukens måltid:
Taca på lørdagskvelden var fint måltid! Ikke plent pga tacoen var så spennende men mer fordi vi endelig hadde måltid sammen oss 4 etter en hektisk uke.

Ukens lunsj:
Forrige uke ble det ingen lunsj dater.

Ukens to do:
Jeg fikk malt de fleste lister nede i 1 etg og var godt fornøyd med det. Målet er å bli helt ferdig nede i løpet av uken.

Ukens hus oppdatering:
Alt som skulle støpes er nå ferdig støypt. Kjeller trappen, inngangspartiet og gulvet i garasjen + vaskerommet ble støypt i forrige uke. Takk til Cato i Jærbetong som sendte bilder over aktivitetene, det var kjekt å få mens jeg var på jobb. Ellers har mye av materiallet kommet og gutta er godt i gang! Flexi Bygg som skal reise huset vår var på plass i dag og skal jobbe på dagtid nå fremover, det skjer med andre ord veldig mye!

Ukens positive: 
Jeg er klar for å legge den forrige uken bak meg, det føles godt at det er en ny mandag i dag.

Ukens antrekk: 
Jeg hadde hverken humør, overskudd eller kapasitet til å tenke på det i forrige uke. Jeg gikk stort sett i joggisen hver dag.. Å uten sminke også. Fresh sa du? Hahah 😉

Håper din uke har startet bra!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.