Skip to content

Våren betyr mer farger!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Det er vår og deilig vær om dagen! Våren er virkelig en tid hvor en bør kle seg med mer farger.

Jeg er som folk flest, trives absolutt best i svart, hvit eller grått. Det jeg har blitt flinkere til er å tilføre litt mer farge og det løfter antrekket så utrolig mye! Denne gule jakken er fjorårets fra Zara, et kjøp jeg er veldig godt fornøyd med.


Her har fridagen vært effektiv og god! Jeg startet dagen 05.30 og var ute å løp 30 minutter med Cathrine, passer meg utmerket å starte dagen slik! Etter frokost fikk jeg nytte av energien fra løpeøkten og fikk ryddet og organisert litt hjemme før klokken var 07.30. Etter dusj og kos med Felix var han i plass i barnehagen til at jeg rakk et møte med en gulvlegger klokken 09.00 for å diskutere noen ideer jeg har. Etter møte med han tok jeg turen til Kvadrat for å kjapt ordne 2 gaver og en stor Avo Shake så klart!

Videre gitt turen til Ikea for å ordne en ny skittentøysdunk og noen småting. Etter Ikea var jeg ferdig i byen og vendte nesen hjem for lunsj på Lyefjell. Halvor og Hege disket opp med nydelig lunsj og det var veldig fint å se dem begge igjen ♥

Nå er fredagshandelen på Kiwi utført og ungene er i hus. Så fort jeg får pakket tingene mine reiser jeg, ungene og Nathalie til hytten vår. Franki reiser med guttene til Drammen for sin siste håndballhelg for dette året hvertfall. Ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin fredag videre og god helg! Håper den blir fin uansett hva dine planer er. Vi skrives igjen snart.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.