Skip to content

Velkommen April!

Posted in Hverdagsliv

Endelig April og her kommer et litt forsinket innlegg om hva jeg håper den kommende måneden vil inneholde.

 • Vårværet!
  Vi venter vell alle litt utålmodig på at våren skal komme og vinterklærne kan pakkes bort nå. Jeg var nok ikke alene om å bli sjokket over snøværet i dag tidlig.. Om vi bare snart kunne få litt varmere temperatur ville det gjort susen for min del. Regn og vind må vi leve med så lenge vi lever på Jæren, men det hjelpe å starte dagen med + grader fremfor minus i april.
 • Lage nytt slynge program
  På høy tid og såpass at nå må jeg få fingen ut! Dersom du som leser har tips til motiverende treningsmusikk tas de i mot med stor takk 🙂
 • Lunsjdater
  Det å gå på lunsjdater inngår ikke i rasjoneringsplanen min. Da skal jeg heller klare meg uten nye plagg og gjenstander, for lunsjdate med en god venninne har jeg alltid tid og råd til ♥
 • Reise huset
  Du leste riktig! Denne uken skal de forhåpentligvis støype ferdig siste rest som er vaskerom, garasje og kjellertrapp. Så fort det er støypt startet de å reise huset vårt. Det ser jeg sånn frem til!
 • Få til en god fest
  Jeg går sjelden ut, spesielt på vinterhalvåret. Men akkurat nå som det vårer litt i luften ser jeg frem til en god fest blant venner, satser på å få til det.
 • Rydde hjemme
  Planen er å ta enda et nytt ryddetak på gjesterommet/roterommet i huset. Litt å litt hele tiden gjør forhåpentligvis ryddejobben mye lettere når huset vårt skal legges ut for salg.
 • Starte prosjekt uteområde
  Vår for meg er vårblomster i blomsterkasser/krukker, ta ut hagemøbler og sette opp trampolinen. Vår er også den tiden plenen går fra å være gul til å bli grønn og en får lyst å friske opp uteområdet. Vindusvasking, terrasse vasking og her gjenstår også litt skrape og malingsarbeid som jeg ikke rakk å bli ferdige med i fjor høst.
 • Få MAC hjelp
  På min gamle Mac ligger alle videoklipp som er tatt i løpet av flere år, fra Lykke ble født og utover. Jeg må virkelig få fingen ut for å legge alle videoen over på min nye Mac slik at jeg forhåpentligvis kan lage videoer av alle klippene. Franki skal en siste helg bort med håndballguttene sine i April og jeg har planer om å jobbe med dette prosjektet da. Først må jeg bare finne ut hvem som skal hjelpe meg.
 • Fortsette prosjekt : Baderom
  Jeg er i gang men syns det er vanskelig. Det er liksom så endelig. Å flislegge et bad er noe som en ikke gjør om på før det har gått minst 20 år liksom. Bør hvertfall ikke være slik. Derfor er jeg litt usikker på hva vi bør velge. Prosjekt Baderom fortsetter derfor.
 • Sykle ute med ungene
  Vår for meg er også mer sykkel! Jeg ønsker å la bilen stå mer og at ungene sykler. Ungene her foretrekker sparkesykkelene sine dersom vi skal ut, det håper jeg kan snu litt. At det å velge sykkelen også blir et foretrukket valg på lik linje med sparkesykkelen.
 • Starte opp fotballen igjen
  Allerede neste uke starter en ny fotballsesong og det blir fint!
 • Kutte ned på kosemat
  Jeg har de siste måneder kost meg litt vell mye med kosemat. Kosemat for meg er proteinbarer, IS og boller! Jeg er for kosemat men ikke flere ganger i uken, da mister det litt gleden. Så jeg er på god veg til å ta tilbake «lørdags» følelsen når det gjelder kosemat. Mine beste tips for å ta knekken på «suget» må være å si det høyt til noen at du skal kutte litt ned + å spise mer frukt og grønt. Kommer søtsuget på kveldstid FØR du har spist kveldsmat er mitt beste tips å faktisk spise kveldsmat. Så enkelt.

Med ønske om en god torsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.