Skip to content

10 spørsmål og svar

Posted in Hverdagsliv

God tirsdagskveld i sommerværet! Tenkte å lage et nytt spørsmål og svar innlegg til dere.

 1. Hva gjør du akkurat nå?
  Jeg sitter svett og lukter mindre godt etter en treningsøkt sammen med herlige mennesker nede på Jæren Sportssenter. Etter trening tok jeg malekosten fatt og jeg kan endelig krysse av nok et punkt på min «to do» list. Nå kom mannen akkurat hjem og jeg ser frem til en dusj før jeg inntar sofaen med han.
 2. Hvordan har din dag vært i korte trekk?
  Startet før 06 ved at ungene våkner av Franki som går på jobb. Klokken 08.00 var jeg på plass i barnehagen med Felix før jeg dro videre på kurs i forbindelse med jobben min. Kjekt og inspirerende kurs som jeg sluttet av rundt klokken 1 for å dra til jobb og ha legevisitt. Etter jobb hentet jeg mini i barnehagen og startet på middagen. Vi droppet turnen i dag til fordel for det fine været og hadde en fin time ute i hagen. Jeg og ungene hoppet i vannsprederen og startet for å pumpe opp bassenget vårt men måtte avslutte før vi var ferdig. Klokken 17.30 plukket vi opp Nathalie på toget som kom fra Hellvik for å se Lykke sin forestilling på skolen. Bestefar til Lykke, Farmor til Lykke og Franki kom også for å se en veldig fin forestilling av 2. klasse ♥ Vi var hjemme rett før 19.00 , da kom Thea som var kveldens barnevakt mens jeg dro ned for å ha min faste slyngetime på Jæren Sportssenter. Etter trening dro jeg en kjapp tur innom huset for å se til guttaboys som står sånn på! Da jeg kom hjem malte jeg utvendig og nå oppdaterer jeg bloggen.
 3. Hva gjorde deg mest glad i dag? 
  Å se hvor glad Lykke ble for at vi alle kom på hennes forestilling. Det betydde mye for henne.
 4. Hva gav deg mest påfyll i dag? 
  Faglig påfyll: Kurs om TMV i dag.
  Kjærlighetpåfyll: Stolt mamma se og høre Lykkes forestilling.
  Energi påfyll: Treningstime sammen med den beste gjengen uten tvil!
 5. Dersom du kunne gjort noe annerledes i dag, hva ville det vært? 
  Jeg startet dagen med en sur og noe kvass tone til barna. Jeg var trett og kunne ikke forstå at de frivillig ville ta morgen før klokken var 06.00. Hadde jeg spolt dagen tilbake hadde jeg nok valgt å telle til 10 inni meg før jeg sa noe.
 6. Hva planer har du for morgendagen? 
  I morgen har jeg planer om å la barna ha en myk start på dagen uten en gretten mor. Etter jeg har følgt mini til barnehagen har jeg planer om å løpe ned til det nye huset vårt for å rydde. 17 mai toget går forbi huset vårt og vi er opptatt av å rydde fint rundt oss slik at ikke søppel og avkapp ligger strødd utover. Så får jeg ta dagen som den kommer utfra det. Er det mye rydding i huset blir jeg så lenge jeg kan. Dersom det er gjort på noen timer har jeg planer om å rekke en liten Bryne tur OG stryke skjorter før nasjonaldagen. Klokken 14.40 i morgen starter kveldsvakten min som varer til 22.10. Det er planen sånn i korte trekk.
 7. Er du klar til 17 mai? 
  Jeg er heldig som har en mor som steller i stand min bunad hvert år, takk! Franki og ungene sine antrekk er i hus men skjortene må strykes. Ellers har jeg et lite håp om å rekke å plante litt i morgen slik at det er noe blomster ute her hjemme til den store dagen. Jeg får se hva denne tids optimisten rekker.
 8. Hvordan ser helge planene dine ut? 
  Fredag har jeg fri fra jobb og begge ungene hjemme. Vi har ikke lagt noen planer enda men dagen skal hvertfall nytes ute i det fine været. Franki skal jobbe i huset både fredag og lørdag er planen. Vi vurderer å reise opp til hytten lørdag ettermiddag og bli til mandag formiddag.
 9. Hvordan går det med husbyggingen?
  Dette er et spørsmål jeg får ofte om dagen og det er kjekt. Nå viser huset godt igjen når en kjører nede i Nærbø slik at det er forventet at flere spør. Husbyggingen går fremover, det jobbes både dag og kveld og jeg er imponert over hvor mye som skjer fra dag til dag. Imponert over Franki og svigerfar som står på lange dager dag etter dag. I dag er flere vinduer satt inn og takstolene på garasjen satt på.
 10. Hva er neste prosjekt hjemme? 
  Det må bli å gå til innkjøp av blomster! Nå har jeg flyttet ut alle hagemøbler og merker at jeg savner litt blomster. Vi bruker hagen utrolig mye om dagen og det går mer og mer opp for meg hvor mye jeg kommer til å savne å bo her.

Nyt sommerværet og dra fordel av all energi solen gir oss om dagen. Vær god mot andre og vær takknemlig for det som er bra i livet. Lag deg en fin uke videre ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.