Skip to content

17 mai 2018

Posted in Hverdagsliv

God fredag og langhelg til deg som leser! Her kommer et lite utdrag fra nasjonaldagen.

Vi begynner å bli rutinerte på å rekke ned til oppstilling klokken 09.15. Vi var der faktisk 09.13 og det uten en sur tone fra noen. Har en tendens til å bli noe stressende like før alle 4 skal inn i bilen men det gikk veldig fint i år. Jeg gikk i tog med Felix og Lykke gikk i tog med klassen sin. Franki var tilskuer og fotograf, fin fordeling. Jeg og Felix hadde det veldig kjekt og var ikke redd for å bruke stemmen vår kan du si. Det var så fint da vi spiste kveldsmat i går kveld så spurte jeg ungene hva som var det aller kjekkeste med dagen. Felix svarte uten tvil det å gå i tog ♥

Familien Lode var samlet nede hos Chris & Silje til god mat og kaker. Takk for flott vertskap! Rundt 11.45 var vi på plass i Loen for å leke. Mye kjent folk, godt vær og blide unger! Etter Loen var vi hjemme for å slappe av litt før vi var klar for å gå i folketoget alle 4. Etter tog nr. 2 tok vi turen innom Narvesen for å kjøpe med oss softis som vi tok med oss inn i vårt nye hus. Det var så kjekt å få se at alle vinduer i 1. og 2. etg var satt inn!

Videre var vi innom favoritt russen vår Bergitte for å hente russekort og så gikk turen hjem. Vi fikk koselig besøk av svigers før vi la oss strekk ut på sofaen. En utrolig fin dag fra morgen til kveld. Her kommer noen bilder:

Håper alle hadde en fin feiring av dagen vår i går. Vi er heldige som bor i Norge!

Ønsker deg en riktig god langhelg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.