Skip to content

31 år, sommervær og takknemlighet!

Posted in Hverdagsliv, and Interiør

I går var en særdeles fin dag. En av de som vil sitte igjen når året 2018 skal oppsummeres. Det var min bursdag og kanskje årets varmeste dag? Det passet meg helt perfekt!

Dagen startet med dagvakt. Takk til Aga som byttet vakt med meg slik at dagen kunne feires på kvelden. Det ble en fin dag på jobb med flere klemmer og is til pause. Etter jobb var jeg rimelig stresset da både takstmann og fotograf hadde forsøkt å ringe meg for å lage avtale med meg/oss. Det var stressende å ta stilling til det i går når jeg egentlig ville sette alt som har med salg og husbygging på pause for dagen. Men så er det slik vår hverdag er nå ♥

Jeg måtte innom for å handle før jeg kunne dra hjem (dårlig planlegging). Da jeg endelig var kommet hjem kunne jeg glede meg over å se mine 3 favoritter igjen og glede meg over klemmer og gave. Jeg og ungene ble igjen hjemme mens Franki gikk i huset. Jeg gikk i gang med å lage mat og klargjorde uteområdet. Tenk å få dekke langbord ute i hagen, helt fantastisk!

På kvelden kom jentene på kveldsmat og hygge ute i hagen og vi hadde en så fin kveld. Jeg er heldig som er omringet av flotte mennesker, virkelig. Og det var det som ble oppsummering av gårsdagen: takknemlig!

Da klokken var over elleve på kvelden i går gikk de siste jentene og vi satt enda ute i lett sommerkjole uten et snev av å fryse. Det er bare å nyte hver eneste sommerdag!


Dagen i dag føler som tidenes hangover og i stor kontrast til gårsdagen. Det var dessverre helt umulig å få noe søvn i natt grunnet arbeidsfolk hele natten. På årets varmeste natt bestemte veg arbeidere seg for å høvle hele asfalten ute på ringveien. Det var så frustrerende. Dagen i dag både på jobb og hjemme i ettermiddag har vært sånn halvvegs i søvne så nå skal jeg snart komme meg i seng.

Håper dere nyter solen og alt det fine som følger med godværet! Vi skrives.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.