Skip to content

5 års bryllupsdag

Posted in Bryllup, and Hverdagsliv

I dag er det 5 år siden vi giftet oss, tenk det! 5 år, de årene har gått utrolig fort. Å gifte seg var hele tiden mye viktigere for meg enn hva det var for Franki og det er nok hovedgrunnen til at det var jeg som måtte fri for at det skulle bli noe bryllup. Dersom du vil lese om hvordan jeg fridde kan du lese om det her.

Dagen vår ble akkurat like fin som vi håpet på, nei den ble faktisk bare bedre en hva vi kunne forestilt oss. Tenkte å mimre tilbake med å vise dere et lite bildedryss fra dagen vår:

5 spørsmål 5 år etter: 

Hadde du valgt samme mann igjen?
Ja heldigvis! 

Hadde du valgt samme forlover igjen?
Ja det hadde jeg. Jeg vurderte lenge om jeg også skulle ha 2 forlovere faktisk men klarte ikke å velge hvem den andre skulle vært. Det stod mellom 2 fantastiske nære venninner som jeg ikke klarte å velge mellom. Det hadde jeg nok ikke klart nå heller og valget hadde blitt det samme. 

Hadde du valgt samme lokal og kokk igjen?
Ja, utrolig fornøyd med Jærmuseet og kokken! 

Hadde du valgt samme kjole, frisør og sminke igjen?
Jeg var hos svigerinnen min Mette Eilen som jobber på Modern Design M44 for hår + sminke. Jeg hadde valgt henne om igjen! Ang kjolen, hadde jeg nok valgt en annen kjole faktisk i dag. Ikke fordi jeg ikke var fornøyd med kjolen men fordi smaken endres med årene. Og kjolen min var noe upraktisk i forhold til at den var så svær, det hadde jeg muligens unngått. 

Dersom du skulle valgt noe annerledes, hva skulle det vært?
Jeg kommer ikke på noe. Eller jo, jeg hadde valgt en annen person til å filme bryllupet vårt. Vedkommende som vi valgte gjorde så godt han kunne men fikk dessverre ikke med seg alt det viktige. Franki sin nydelige tale til meg har vi blant annet ikke, noe jeg er veldig lei meg for. 

Jeg skal spare Franki for unødvendig kliss, kjenner jeg han nok er det mer en nok at det deles bilder av han her på bloggen i dag. Jeg er lykkelig. Jeg er heldig. Jeg ville ikke hatt noe annerledes enn akkurat slik jeg har det sammen med deg, jeg elsker deg Franki! Gratulerer med 5 års bryllupsdag ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.