Skip to content

Dagens antrekk

Posted in Stilen min

Hei onsdag! Her kommer bilder av dagens antrekk.

Denne kjolen har jeg aldri brukt. Den er helt enkel sort fra Zara. Jeg har aldri fått det til med den og lot meg begrense av at den kun kan brukes til festligheter. Da jeg hadde Lene Gravdal på besøk hjemme i mitt klesskap var det hun som viste meg flere muligheter. Ved å enkelt bruke en sommerlig bomber jakke og joggesko pyntes kjolen enkelt ned og blir et riktig fint hverdagsantrekk. I dag var det perfekt temperatur ute til å gå kledd slik som dette.

Dagen min har vært fin hittil. Den startet med fin morgen sammen med ungene før levering i barnehagen. Jeg løp en tur før jeg fikk unnagjort litt husarbeid. Etter dusj og litt sminke tok jeg turen bort til Bryne hvor jeg møtte fine Rita for lunsj. Etter lunsj var jeg innom Modena Flis og hentet med meg en prøve som jeg falt pladask for. Nå gjenstår det å se om Franki liker flisen eller ei, jeg har mine tvil egentlig. Etter Modena rakk jeg en tur innom Partner Tre også for å se på takstein. Liker sånne effektive dager!

Jeg titter bare raskt innom, jeg er egentlig på veg ut dørene. Jeg starter kveldsvakt om få strakser. Nyt onsdagen og nyt solen som titter frem bak skyene nå. Vi skrives i morgen.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Fine du 🤩❤

  23. mai 2018
  |Reply
  • Takk vennen 🙂 Glede meg te du komme hjem igjen!

   24. mai 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.