Skip to content

Det er M A I

Posted in Hverdagsliv

April gikk minst like raskt som forventet og i dag er vi kommet til en helt ny måned, nemlig min favoritt! Mai er uten tvil den beste måneden, ikke bare fordi jeg fyller året, men fordi den har som regel alltid digg vær og er den tydeligste vår måneden spør du meg. April kan fortsatt være kjølig og vi har ikke rukket å omstille oss til vår. Når mai kommer er vi mer klar for å bruke uteområdet, plante sommer blomster og nyte at våren er her. Dette er hva jeg håper at Mai skal by på:

 • Plante blomster ute
  Mai er måneden hvor jeg planter blomster ute! I år har jeg også kvittet meg med en del utepotter som har stått og vært i vegen. Jeg skal gå til innkjøp av en ny stor utepotte som skal dekorere inngangspartiet vårt. Ellers gleder jeg meg til blomster i pottene i hagen samt i blomsterkassene til lekehytten.
 • Male lekehytten
  Lekehytten er allerede flere år gammel, 5 år siden vi kjøpte den til vår Lykke. Det føles nesten som i fjor. Lekehytten trenger å males i år og det blir et kjekt prosjekt som jeg kommer til å kose meg med. Satser på godt vær i mai. Når lekehytten er ferdig malt gjenstår gleden av å henge opp blomsterkassene med nyplantet blomster i. Lykke! Det føles bra å levere fra seg lekehytte når den er i fin stand, den skal altså følge med i vårt hussalg. Håper noen andre barn kan få minst like mye glede av den som vi har hatt!
 • Feire bryllupsdag
  4 mai har vi vært gift i 5 år. Det blir nok ingen særlig feiring på selve dagen da jeg er på kveldsvakt. Men vi feirer som vanlig med 3 retters middag med våre flotte forlovere og følge. Dette året fant vi ingen dato som passet før 1 juni. Det er en kveld jeg gleder meg utrolig mye til!
 • Delta på loppemarked
  Catrine arrangerer loppemarked hjemme hos seg selv i midten av mai sammen med venner. Jeg er invitert til å bli med som selger. Bra initiativ!
 • Ha sommeravslutning på Lørdagstoddlerne
  Dette året stenger vi allerede 12 mai da vi ser at flere ønsker å være ute nå på våren/sommeren. Likevel gøy med sommeravsluttning hvor vi gjør litt ekstra utav treffet.
 • Feire min bursdag
  30 mai er min bursdag og jeg er så barnslig glad i bursdager at jeg feirer hvert eneste år. Dette fyller jeg året på en onsdag og jeg har derfor byttet vakt slik at jeg har fri på kvelden. Da inviterer jeg alle mine nære venninner til kveldsmat og tid sammen. Det skal bli fint!
 • Male lister
  Jeg har som mål å bli ferdig med alle innvendige lister i løpet av mai måned. Mye mer motiverende når jeg setter meg slike mål, jeg legger automatisk press på meg selv på den måten og får mer gjort da.
 • Unne meg et nytt plagg
  Jeg kan ikke huske forrige gang jeg kjøpte noe til meg selv som ikke var en lunsj. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg i løpet av mai måned skal unne meg 1 plagg. Jeg har en genser i øynene, spent om den sitter fint på, i tilfelle blir den hvertfall med meg hjem.
 • Nyte langfri
  I forbindelse med 17 mai får jeg en langfri periode og det skal bli fint.
 • Bowling date med gode venner
  Vi har blitt invitert med ut på Lucky Bowl med gode venner neste helg. Mat, bowling og gode venner!
 • Feire Nasjonaldagen vår!
  Jeg er i over gjennomsnittet glad i 17 mai og gleder meg! Dette året har jeg foreløpig helt fri hele dagen og det har ikke skjedd siden vi fikk barn, jeg har alltid jobbet på kvelden. Dette året får jeg med andre ord med meg siste del av dagen også.
 • Megleren på besøk
  Jeg var i kontakt med megleren som skal selge huset vårt i forrige uke. Foreløpig skal vi ikke gjøre noe annet en at han kommer innom en dag for å se over hva som kan være smart å gjøre før vi legger ut huset for salg.
 • Være mer ute med ungene.
  Jeg har tro på at været blir bra i mai og skal fokusere på å være mye ute!
 • Følge tett på husbyggingen
  Jeg er så imponert over alt mannen, svigerfar og svoger får gjort for hver dag som går. Det er nå daglig besøk innom tomten og det blir det hvertfall fremover!

God 1. mai dere. I dag da jeg var på jobb brukte vi deler av pausen til å snakke om hvor heldige vi er som har en jobb og en jobb som vi trives utrolig godt i. Det er viktig å reflektere over i blant. Håper dere andre har hatt en fin fridag og er klar for hva mai har å by på. Ha en fin tirsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.