Skip to content

Dette været gjør meg så glad!

Posted in Hverdagsliv

Jeg håper alle får nyte dette flotte været. Om ikke hele dagen men deler av dagen i det minste. I dag var jeg og en venninne på stranden med ungene før jobb og det var helt fantastisk. Det hører faktisk sjeldenhetene til, jeg husker faktisk ikke forrige gang jeg gikk i bikini på en jærsk strand!

Været gjør alle glade, meg selv inkludert. Det er vanskelig å henge seg opp i bagateller når været viser seg fra sin beste side. At det er for varmt til å sove f.eks. Det er en bagatell. Vi er så heldige som har tidenes MAI måned. Ikke rart Mai er min favoritt over dem alle.

Jeg har vært på jobb i kveld og skal på vakt igjen i morgen tidlig. Det blir ingen Jærnåttå på meg med andre ord men jeg håper alle som er der får en flott opplevelse. Neste år ønsker jeg å få med meg Jærnåttå, det mangler noe uten den kjekke festivalen!

Nyt søndagen og godværet i morgen dere. Så skrives vi ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.