Skip to content

Et pust i bakken

Posted in Hverdagsliv

I dag har vært en roligere dag, et lite pust i bakken. Uken har jeg utnyttet maksimalt med mye malerarbeid siden været har vært så bra. Jeg har malt til sene kvelder og før kveldsvakt på onsdag. Så at det kom en regnværs dag i dag gjorde meg egentlig ingenting.

Vi står på om dagen. Franki er nede i huset etter jobb og jeg styrer på her hjemme. Det er en ny hverdag og da setter jeg enda mer pris på dager som dette. En rød dag som innebærer at pappaen i huset kan være hjemme med barna og bare være sammen. Selv har jeg vært på jobb i dag men det er roligere også på jobb på en rød dag. Det er mindre telefoner, mindre faste oppdrag og ofte en dag hvor flere pårørende kommer på besøk. En fin dag på jobb.

Etter jobb har vi vært på Hellvik for å feire vesle Nikolai som blir 2 år i morgen! Hipp hurra for tantes gutt ♥ Nå i kveld har jeg og Catrine vært ute på en joggetur og nå venter straks en sen middag med mannen. Så glad for slike roligere dager som dette. Da har vi fått påfyll til en mer hektisk dag i morgen ser jeg for meg. Godt vi trives i vår nye hverdag sier bare jeg. Og takk for all hjelp vi får, hva skulle vi gjort uten.

Ville bare innom for å gi et lite livstegn fra meg. Håper dere holder ut blogg tørken her inne denne uken, det har rett å slett vært nødvendig å prioritere andre ting. Jeg har hatt mye på agendaen og håper dere holder ut med meg. Vi skrives snart håper jeg.

Ønsker deg en fin torsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.