Skip to content

Første møte med megleren

Posted in Hverdagsliv

I dag har jeg hatt besøk av megleren som skal selge huset vårt.

Vi har valgt eiendomsmegler Morten Enåsen av den enkle grunn at han er en bra fyr. Vi kjenner han noe som gjør denne prosessen mye lettere og behagelig. I dag kom Morten på besøk for å starte prosessen: selge Rosksletta 21. Skal innrømme at det er noe vemodig ved å skrive akkurat det.

Jeg var oppe grytidlig for å rydde, vaske og pynte. Jeg ønsket at boligen skulle vise seg fra sin beste side når vi fikk megleren på besøk. Jeg svettet meg igjennom flere timer med vasking i dette varme været og følelsen etterpå var utrolig digg. Morten kom kl. 13.00 og vi startet med å gå gjennom uteområdet. Deretter tok vi for oss boligen innendørs rom for rom. Etter å ha vært gjennom alle rom satt vi oss ned for å prate. Jeg fikk avklart mine forventninger til han som megler og hvordan vi ser for oss at denne prosessen skal være. Morten forklarte på en enkel på hvordan gangen i denne prosessen blir fremover og jeg er veldig trygg på at vi har valgt riktig megler!

Det kommer til å komme fotograf i nærmeste fremtid for å ta bilder av huset. Dette er etter mitt ønske for å ligge i forkant. Huset legges ut på markedet i august. Tiden frem mot august går veldig fort, om få dager har vi juni måned. Det er derfor utrolig å tenke på at vi snart skal i gang med visning, venting, spenning og den biten der.

Jeg er utrolig glad for at jeg har startet å gjøre eiendommen vår klar for salg allerede i fjor høst. Det er helt utrolig mye arbeid og jeg merker nå hvor mye jeg får igjen for alt som er gjort frem til nå. Bare det å rydde og sortere tar mye tid. Å fjerne alt unødvendig som ikke skal være med på hverken bilder eller visninger. Så mitt beste råd til de av dere som skal selge bolig: start tidlig så slipper du store skippertak og unødvendig stress.


Utenom å vaske og rydde har dagen min gått med til å lage iskake som skal nytes i morgen. Jeg har bursdag og har invitert jentene på kveldsmat i godværet. Vi har også vært sammen med Lykke på Åpen dag nede på Motland skole. Jeg og Felix var en kjapp visitt innom Catrine og gjengen før det var badetid og kveldsmat. Kvelden har jeg tilbragt nede på trening mens mor har passet barna. Nå skal jeg ut å spyle siste rest som skal males, det gledes at jeg snart er i mål ♥

Ha en fin tirsdagskveld videre, vi skrives i morgen dersom jeg rekker innom. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.