Skip to content

Husbygging: Flexi Bygg + Lode

Posted in Husbygging

God søndag dere! Jeg tenkte at det var kjekt med en liten husoppdatering så her kommer det.

Min mann og svigerfar jobber i Gann tre. Deres firma hadde ikke kapasitet til å reise huset vårt. Da stod valget enkelt på Fleixi Bygg og gjett om vi er fornøyd! Makan til pågangsmot og flott arbeid! Jeg er mektig imponert over hvor effektive de er og hvor dyktige de er. Vi har altså inne Flexi Bygg som går på dagtid for å reise huset vårt og få det tett. På ettermiddagen går min mann og svigerfar for å jobbe videre. Utrulig hvor langt de har kommet på kun kort tid:

Vi er heldige som har en slik arbeidsvillig far/svigerfar som Helge Ove! I går var Team Lode (Franki + Svigerfar) i huset hele dagen og det nærmer seg tid for å sette opp ytterveggene i 2. etg. Jeg nyter at det skjer mye fremover og er klar over at tempoet vil gå ned når alt innvendig arbeid begynner og det kun bygges på kveldstid etter arbeid. Uansett, vi er heldige som får bygge vårt drømmehus og jeg gleder meg sånn til å få kalle dette for hjemmet vårt ♥

I dag er det søndag. Jeg og Felix er oppe mens de andre enda får sove. I dag tenker vi å nyte dagen ute før jeg skal på kveldsvakt. Det er min arbeidshelg og den går like raskt over som den kommer føler jeg. Håper du får en fin søndag!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.