Skip to content

Prøver å tenke positivt tross all uflaks

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Forrige uke var tung og krevende på sitt vis. Denne uken måtte jo bli bedre var min trøst. Den har vært bedre men har vært en ordentlig uflaks uke, noe som er svært ulikt meg. Det er nesten som jeg gruer meg for hva som kommer i morgen. La oss begynne fra starten av uken:

Mandag: Etter jobb reiste jeg bort til Hellvik for å hente ungene som hadde overnattet der pga planleggingsdag. På veg til Hellvik hører jeg ulyd fra bilen som skyldes at bakre bremse på høyre side har hengt seg opp og jeg forstår raskt at jeg må ringe T. Høyland. De ønsker jeg skal komme innom for å se hvor alvorlig feilen er. Jeg rekker bilverkstedet like før stengetid og det tar bilmekanikeren nøyaktig 3 sekunder før han sier at bilen må stå igjen der nede. Ganske uforberedt med begge ungene og mye bagasje fra dem måtte vi ta beina fatt å gå hjemover. Heldigvis klarte vi å være positive og tenke at vi er heldige som har bil ellers i hverdagen. Vi rakk middag og fotballtrening klokken 17.00 og vil si at det gir godt tross alt.

Tirsdag: Jeg kommer hjem fra jobb og møter en stresset mann i døren. Franki har for 1 år siden bestilt Metallica billett til konserten som var i Oslo i går. Han skulle reise onsdag morgen og var altså uten billett. Jeg leida hele og da mener jeg hele huset og fant ingen billett. Jeg kan ikke forstå at jeg skal ha kastet den men det ser spøke ut, billetten er forduftet. Heldigvis klarte vi på kvelden å ordne en ny billett til Franki!

Onsdag: Jeg hadde vært ute å løpt etter barnehage levering og fikk spontant lyst å male de resterende listene nede i finstuen. Jeg skulle med andre ord bare male «litt», det kom til å ta meg toppen 30 minutter totalt. Jeg var nede hos Egil for å hente gardintrapp og rigget meg klar. Jeg fikk malt et vindu problemfritt. Da jeg skulle male et av det høyeste vinduene måtte jeg stå i gardintrappen. Jeg satt malingspannet på det øverste trinnet i gardintrappen, det brede partiet. På en eller annen utrolig måte klarte jeg å skubbe til gardintrappen mens jeg stod på gulvet og før jeg fikk sukt for meg fikk jeg hele malingspannet i hodet! Det var maling i hele håret, ansiktet, klærne og ikke minst over hele gulvet. Jeg holdt pusten i noen sekunder mens det gikk opp for meg hva som hadde skjedd. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Er det mulig! Å jeg som bare skulle male «litt» jeg holdt på i over 4 timer!

Torsdag: Dagen startet bra. Jeg kjente at dagen skulle bli bra hele dagen uten uflaks. Det hadde jeg bestemt meg for. Jeg gikk tur ned og hentet bilen på verksted og fikk gjort litt hjemme i huset før jeg møtte Bente til lunsj på Bryne. Utrolig hyggelig helt frem til jeg kom i bilen. Parkeringsbot på 600kr! Hva i alle dager. Det er faktisk så tragikomisk at jeg må le av dette.

Så ja der har dere min uflaks uke. Dagens antrekk ble slik:

Heldigvis sitter smilet lett og jeg vil kunne se tilbake på denne uken å le litt. Det er jo tross alt bare bagateller ♥

Ha en fin torsdag videre dere, vi skrives igjen i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.