Skip to content

Sneak peek: Vårt kjøkken

Posted in Husbygging, and Interiør

God kveld til deg som titter innom bloggen min. I dag har jeg hatt en deilig fridag og har fått brukt den godt. Jeg er tilbake i husplanlegging modus og merker hvor uendelig gøy dette er. Det er mange valg som skal tas men det stresser meg ikke og det har nok noe med at alt som har med hus og interiør interesserer meg stort.

Jeg holder meg fremdeles til min egen taktikk om å planlegge rom for rom. Kjøkkenet vårt er det først rommet jeg tok for meg og nå begynner det å nærme seg 100 % slik vi ønsker det. Under får dere en liten titt på hvordan det mest sannsynlig kommer til å se ut: 

Bak steketoppen, ventilatoren og sittebenken vår er det en vegg, den er bare tatt vekk for å kunne illustrere kjøkkenet i en helhet.

På bilde over ser dere veggen, her er kjøkkenøyen tatt bort for å lettere kunne se denne delen av kjøkkenet.

Jeg har planer om å bruke store deler av dagen i morgen også på akkurat kjøkken. Parallelt med kjøkken planlegges bad for fullt. Først ut er badet til meg og Franki. Den flisen jeg tok med meg hjem på onsdag falt i smak hos min kjære så nå tar jeg utgangspunkt i den. Å så gøy dette er!

Ellers er sommeren her for fullt og dersom du har mulighet: besøk stranden. I år har jeg bestemt meg for at meg og ungene skal til stranden fremfor Jærdagen, det vil jeg garantert ikke angre på. Vil med det avslutte med å ønske deg som leser en fin kveld videre og en fin start på helgen i morgen.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  Så kjekt å få sjå en liten smakebit på koss det blir, dette såg jo heilt fantastisk ut😊 Er så glad på dine/dokkas vegne!😄 Kos deg videre med planlegging og god helg te deg😘

  24. mai 2018
  |Reply
  • Tusen takk for fin kommentar Lise! Jilt sagt 🙂 Klem

   26. mai 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.