Skip to content

Uke 18

Posted in Hverdagsliv

Tiden flyr! Vi er allerede i uke 19 og nærmer oss sommer med stormskritt. Jeg starter uken med en oppdatering av uken som gikk.

Ukens opptur:
At etter flere dager med maks uflaks snudde det på fredag!

Ukens nedtur:
Av alle uflakser i forrige uke må jeg si at boten på 600kr svei mest. Den fikk jeg på takparkeringen over Bryne senteret og jeg har aldri sett et skilt der som sier noe om maks parkeringstid? Jeg har alltid stått der og over flere timer uten parkeringsbot. Uansett, det er sure penger!

Ukens høydepunkt:
Det må være at den «nye» hverdagen vår ser ut til å fungere. Vi får utrolig god hjelp med ungene av min mor og svigermor. Så takler vi savnet etter pappa/mann ved å besøke han nesten daglig nede i huset. Det er en ny hverdag for oss alle men jeg føler at i forrige uke gikk det veldig fint tross alt.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Løp
Onsdag: Løp
Torsdag: Løp
Fredag: Styrke
Lørdag: Fri
Søndag: Fri.

Ukens gode hjelp:
Vi kan nok aldri få takket Helge Ove nok for all jobb han legger ned i vårt hus. Jeg må også få trekke frem alle andre som hjelper oss i hverdagen. Takk til Lene som hadde barna på overnatting mens vi var på jobb på mandag. Det var planleggingsdag både på skolen og i barnehagen. Takk til Mette Eilen som spontant hjalp til med Felix mens jeg og Lykke var på fotballtrening. Takk til svigermor som passet ungene hele onsdag mens jeg var på jobb og mannen i Oslo. Takk til mor som hadde barna i helgen mens jeg var på jobb og Franki i huset. Vi er heldige som har familien vår i umiddelbar nærhet ♥

Ukens kjøp:
Jeg hadde tenkt å kjøpe meg en ny genser på torsdag etter jeg hadde vært på lunsj. Jeg skulle sette meg i bilen for å reise innom Simone. Vet du hva som stoppet meg? Parkeringsbot på 600 kr som viftet på vindusviskeren!

Ukens lunsj:
Forrige uke fikk jeg og Bente til en lunsj som var koselig og dyr, haha. Ellers hadde jeg lunsj alene på Joe & Juice på fredag når jeg var innover.

Ukens husoppdatering:
Jeg jobber videre med kjøkkenet i disse dager. Vi har fått priser og er veldig fornøyd med kjøkkenet vi har tegnet hos Sigdal. Likevel føles det godt å sjekke ut andre forhandlere også før vi bestemmer oss helt. Kjøkkenet blir nok det viktigste rommet i huset. Jeg jobber også med prosjekt gulv hele tiden. Jeg bestille nylig hjem en gulv prøve og er spent på den!

Ukens tålmodighetstest:
IKEA kjøkken. De har utrolig mange flotte kjøkken på IKEA og jeg syns absolutt det er verdt å sjekke ut. Jeg var der på fredag før kveldsvakt og var åpen for å få en pris på deres kjøkken uten hvitevarer. Det tok veldig lang tid alt og hele prosessen var preget av stress, mye støy og en god dose tålmodighet.

Ukens cravings:
Avo Shake og mango.

Ukens kveldsmat:
Tirsdags kveld var Catrine og eldste gutten på kveldsmat. Det ble pannekaker etter ungenes ønske.

Ukens klem:
Den fikk jeg av Catrine som syns litt synd om meg pga all min uflaks i forrige uke. TAKK ♥

Ukens «Beate gjør ting hun ikke kan»:
Det er et par lister oppe som ikke er «kittet» igjen der hvor spikerhullet er. Jeg tenkte : «Hvor vanskelig kan det være?». Jeg fyrte løs og kittet på. Ser i ettertid at jeg har kittet i overkant vell mye, haha. Raust av Franki å komme hjem etter en lang arbeidsdag og ikke gi meg dårlige vibber men heller gode for at jeg forsøker hvertfall.

Ukens refleksjon:
At livet og hverdagen går mye bedre om en fokusere på det positive og alt som faktisk er bra. Det går mer og mer opp for meg hvor energikrevende det er å omgås mennesker som alltid finner noe negativt ved noe.

Ukens antrekk:

Lag deg en fin mandag og en fin uke. Fokuser på det som er bra fremfor det som ikke er fullt så bra.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.