Skip to content

Uke 19

Posted in Hverdagsliv

Hei fra terassen! Selv om klokken er snart 21 på kvelden kan jeg fortsatt kjenne solen varme, deilig! Under kommer en oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
VÆRET!

Ukens nedtur:
Etter 2 lange dager med maling begynte jeg å kjenne antydninger til smerter i høyre arm. Med en dag fri fra all maling gikk det bra og jeg kjenner ingenting nå.

Ukens høydepunkt:
Det må være hvordan vi får den nye hverdagen vår til å flyte bra. Med den nye hverdagen mener jeg at Franki er i huset og at vi hverken ser han så mye eller bistår hverandre i forhold til barna. Heldigvis har vi god hjelp fra vår familie slik at hverdagen går opp. Forrige uke kjente jeg på hvordan vi alle 4 var «innkjørt» med vår nye hverdag og at det samsvarte med alles forventninger.

Ukens belønning:
Flexi Bygg fikk velfortjent is forrige onsdag. De gutta jobber på!

Ukens tidlig læring: 
Jeg er opptatt av at ungene skal kjenne på livet, erfare og delta. At de skal teste ut og utforske. At de skal venne seg til at ingenting kommer gratis men at hardt arbeid svarer seg. På lørdag etter pikniken vår i huset hadde jeg i forkant fortalt dem at vi alle 3 (meg og ungene) skulle bidra i huset for å hjelpe Franki. Som en motivasjon skulle de få 1 kr per planke som de var med å ryddet opp. Men lærdommen skulle være at alle må bidra og at det er flott å hjelpe til. Å slik ble det. Jeg har neppe sett Lykke så ivrig etter å rydde før og hun hadde satt seg et mål: 250 kr skulle hun tjene den dagen. utrolig kjekt å se at hun klarte å nå målet sitt. For pengene ville hun kjøpe en LOL dukke som hun samler på og det var fint å se på hvor takknemlig hun var for den. Nå hun fikk den sa hun noe som dette: «Denne fortjente jeg virkelig».

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Løp
Fredag: Løp
Lørdag + Søndag: Fri
Jeg har funnet ut at det funker best i hverdagen vår nå med trening i ukedagene og helt fri i helgene.

Ukens lunsjdate:
Vi hadde en fin lunsj i det nye huset på lørdag ♥

Ukens måltid:
Lørdag kveld var jeg og Franki så heldig at vi fikk bli med et vennepar av oss på Luckly Bowl på Bryne. Veldig god mat!

Ukens husoppdatering:
Nesten alle takstoler er på huset, mangler bare garasjen og litt til. Vinduene kommer som sagt i morgen og det gleder jeg meg til!

Ukens aktivitet:
Å bade i vannsprederen i hagen! For en suksess det er. Her har ungene badet nesten hver dag i forrige uke. Mest populært er å ha sprederen under trampolinene.

Ukens avslappet følelse: 
Hele forrige uke var det nydelig vær og vi var ute hele dagene og kveldene. På denne årstiden er det flere barneføtter som løper inn og tar med seg gress, det er bare en fin følelse. Jeg er så avslappet til at det ikke skinner inne og det føles godt og å ha et så avslappet forhold til det. Å ikke la seg bli stresset av en så uviktig ting som husarbeid.

Ukens selskap:
Lille Nikolai feiret 2 års dagen sin i forrige uke og vi var alle borte i selskap.

Ukens «Beate. gjør ting hun ikke kan»:
Da vi var i huset på lørdag fikk jeg lov til å hjelpe til å sage. Det var kjekt og jeg fikk det greit til tror jeg.

Ukens gode følelse: 
Jeg er så imponert over min mann som arbeider fra morgen til kveld at jeg kan ikke få sagt det nok. Mens han står sånn på nede i det nye huset vårt er det godt å kjenne på at jeg også bidrar på andre måter. Vi har et hus som skal gjøres klar for salg og det føles veldig godt å kunne stå for den jobben på egenhånd. Det føltes også godt å få være med nede i huset å rydde på lørdagen da det er en undervurdert jobb.

Ukens to do: 
Listen føles lang men heldigvis krysser jeg av punkter litt etter litt. I forrige uke ble jeg ferdig med å vaske det som skal males, malte ferdig lekehytten, malte oppå garasjen, sopte i gardsrom og har gjort 1 strøk ferdig på ballkongen oppe fra vårt soverom. Nå gjenstår strøk nr 2 på ballkongen, dissestativet trenger et strøk maling, taket på huset og garasjen trenger et strøk i front. Jeg er opptatt av å gjøre grundig arbeid og derfor tar ting tid men jeg ser en ende snart på malings biten ute hvertfall. Mitt beste tips dersom du skal selge bolig: Start tidlig med alt som kan gjøres. Det er jeg glad for nå.

Ukens antrekk: 

Nå må jeg starte å rydde opp her ute før det er kvelden. I kveld hadde det vært digg å enten malt litt eller tatt en joggetur men ingen av delene fristet faktisk. Jeg tror derfor jeg tar kvelden og slapper av med mannen i stedet, det trengs for oss begge i disse dager ♥ Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.