Skip to content

Uke 20

Posted in Hverdagsliv

Hei! Håper dere har hatt en fin pinsehelg! Her kommer en forsinket ukesoppsummering.

Ukens opptur:
Jeg er så glad for å kunne si været også denne uken! Vi er heldige som har norsk sommer. Fremfor å fokusere på at vi mest sannsynlig ikke kommer til å få fin sommer i juli syns eg vi må gripe hver dag vi får nå og fokusere på nåtiden. NYT sommeren NÅ og ikke tenk så mye mer på det.

Ukens nedtur:
I forrige uke kjente jeg mer til trøblete kne og jeg mistenker at jeg har overdrevet løpingen i det siste..

Ukens høydepunkt:
17 mai!

Ukens treninger:
Forrige uke hadde jeg kun 2 økter for å la kneet hvile mest mulig.
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Fjelltur med Franki.
Søndag: Fri.

Ukens lunsj:
17 mai var fam. Lode invitert til digg mat nede hos Chris og Silje, det må kunne kalles en solid lunsj. God mat var det hvertfall i godt selskap!

Ukens prioritering:
Å være ute mest mulig og ikke fokusere på alt som burde bli gjort innendørs.

Ukens beste dag:
Jeg er fristet til å si 17 mai da den dagen er så fin på alle vis. Jeg tror den får delt 1 plass med dagene på hytten i helgen. Glade barn, sol, bading, is, god mat og god stemning.

Ukens barndomsminne:
Jeg fikk veldig finne barndomsminner av å hører fine 17 mai sanger i årets tog. Skolebarna synger så vakkert!

Ukens aktivitet:
Bade i vannsprederen. Tror den er på daglig her i Rosksletta.

Ukens to do:
Jeg fikk malt ferdig garasjen og disse stativet. I tillegg fikk jeg tatt en helvask og opprydning inni lekehytten. Jeg fikk lukt og sopt i gardsrommet og jeg fikk plantet blomster ute. Det begynner å komme seg ute nå.

Ukens husoppdatering:
Nede i huset skjer det mye hver eneste dag. Nå er nesten alle vinduer satt i. Selve huset er ferdig platet og de holder på med pappen som skal oppå der igjen. Det er ikke mange dager til at vi kan si at huset er tett!

Ukens cravings:
Softis! Må være i kjeks og uten strø på. Helt enkel, da er den best. Ingen 17 mai uten softis.

Ukens måltid:
Må si at steken til svigermor på søndag var imponerende god!

Ukens takknemlighet:
På mandag før vi dro hjem fra hytten var vi ute med ungene for å nyte siste timer før avreise. Været var nydelig og ungene var i full aktivitet nede ved vannet. I båt, satt i ring etter båten, badet, sto på padlebrett og god stemning. Da slo det meg hvor takknemlig jeg er nok en gang for at ungene har en slik tilstedeværende pappa som det Franki er!

Ukens antrekk:

Jeg fikk ingen bilder av meg i bunaden eller noen av de andre antrekkene i forrige uke. Det går litt i glemmeboken skal jeg innrømme da dagene er hektiske fra tidlig til seint. Men jeg klager ikke, livet er bra!

Håper dere hadde en nydelig frihelg og er opplagt til en ny kort uke. Det er allerede onsdag i morgen og det føles rart. Jeg går mot arbeidshelg og er innstilt på at det skal bli en fin helg. Ha en fin kveld videre så skrives vi nok veldig snart.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.