Skip to content

Uke 21

Posted in Ukategorisert

God kveld! Her kommer en oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
At jeg elsker jobben min! Jeg er neste daglig takknemlig for mine kollega og det unike miljøet vi har klart å skapt på Klokkarhagen.

Ukens nedtur:
At jeg måtte på jobb på lørdag. Både var jeg innstilt på fri og det ble et styr for å sikre at ungene var ivaretatt.

Ukens høydepunkt:
Været og hva det gjør med mennesker. Alle blir glade og positive, det kan jeg like året rundt!

Ukens cravings:
IS!

Ukens lunsj:
Jeg og Rita fikk til en lunsjdate forrige onsdag som alltid er like hyggelig!

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens hus oppdatering:
Jeg har fått startet flise jakten endelig. Fikk god hjelp på Modena Flis på Bryne. Ellers har vi landet på hvilke kjøkken leverandør vi går for. Jeg har også fått tilsendt gulv prøver hjem. Nede i huset står Franki på hver ettermiddag og hele lørdager!

Ukens takknemlighet:
På lørdag hadde jeg ordnet meg fri men måtte møte opp på jobb likevel pga sykdom. Heldigvis har vi gode mennesker rundt oss som stiller opp på kort varsel. Takk til Chris og Silje som tok ungene på ettermiddagen og takk til Svigermor Åse Brit som hadde ungene på kvelden frem til jeg kom tilbake fra jobb ♥

Ukens kjøp:
Felix fikk 2 nye sommersko. Ellers kjøpte jeg litt nye blomster til hagen vår. Det tror jeg var det hele. Nei, jeg kom på: Jeg gikk til innkjøp av nye løpesko! Håper å få dem i posten i morgen eller onsdag. DET gleder jeg meg til!

Ukens kjekke aktivitet:
Vi bader fortsatt i vannsprederen og stortrives med det. Forrige uke tok vi flere utflukter med kjølebag og gjett om det var stor suksess!

Ukens bursdag:
Min stefar Sverre og ungens bestefar feiret sine 55 år tirsdag i forrige uke!

Ukens kompliment:
Etter en hyggelig telefonsamtale med en pårørende fikk jeg tilbakemelding at jeg var skapt til å være sykepleier og jobbe med mennesker. Tenk å få lov til å høre noe så fint! Det ble jeg oppriktig veldig ydmyk og glad for å høre. Takk ♥

Ukens antrekk:

Håper du har hatt en fin start på denne uken. Jeg startet dagen alt for tidlig av at minstemann våknet rundt 05 ett eller annet (for trøtt til å se hva klokken egentlig var, husker jeg såg et 05 tall). Jeg hadde en fin dag på jobb. Ettermiddagen bestod av lekser, middag og fotball trening for Lykke. Etter trening var vi innom å handlet blomster, besøkte Franki i huset og reiste hjem for kveldsmat. Etter at ungene var i seng tok jeg frem motet og gikk ut for å vaske alle husets vinduer utvendig. Jeg holdt på i over 2 timer og er så fornøyd med egen innsats! Endelig skinner vinduene. Det skal sies at Franki også hjalp til på de høyeste partiene da jeg ikke tørr å stå i høy stige uten at han står nede på stigen.

Jeg har aldri likt eller følt at jeg har fått til vindus vask. Det er kjedelig. Men nå har jeg endelig fått det til helt alene og det er egentlig veldig enkelt. Det er min mor sin fremgangsmåte og den er slik:

  • Ikke vask i solskinn.
  • Start med å spyle vinduet/vinduene du skal vaske.
  • Ha varmt vann i en bøtte og tilsett litt Zalo og litt salmiakk.
  • Bruk en mopp og vask over de våte vinduene som nylig er spylt.
  • Avslutt med å spyle av alt såpe.

Det funker virkelig! Nå har vi skinnende rene vinduer og følelsen er digg!

Nå er klokken langt over elleve og jeg får snart finne sengen. Vi skrives mer i morgen. God natt ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.