Skip to content

Vår først piknikk i huset

Posted in Husbygging

Selv om det er lenge til vi sitter rundt bordet inni huset føltes det veldig fint å ha vårt først måltid sammen der allerede i kveld.

Pappaen er i huset og står på. I dag bakte vi pizzahorn som vi tok med oss ned i huset. Det føles fint å være nede i huset og jeg gleder meg til mange flere piknikker som dette fremover. Tusen takk til Chris Terje og Espen Reime som var nede i huset og hjalp Franki i ettermiddag og kveld. Her kommer litt bilder fra i dag:

Min mann kan! 

Det jobbes på og jeg gleder meg til å kunne bidra mer her nede selv. Det blir mye husbygging snakk her inne på bloggen om dagen men det er stort det som opptar oss også. Håper dere syns det er kjekt å følge prosessen. Som dere kan se ut fra bildene så jobbes det på! 2 etg er oppe og taket er godt i gang. Flexi Bygg gjør en fantastisk jobb på dagtid mens Lode guttene imponerer meg på ettermiddag/kveld. Nå på tirsdag kommer visst vinduene også, her går det virkelig unna gitt.

Da tror jeg at jeg avslutter med å ønske deg som leser en fin fredagskveld videre. Nyt helgen!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.