Skip to content

10 favoritter og hvorfor

Posted in Stilen min

God søndag og hei til deg som titter innom. I dag fikk jeg lyst til å dele 10 av mine favoritt plagg og grunnen til at akkurat de plaggene er topp ti.

Klær har blitt mer interessant med årene. Jeg har blitt mer opptatt av kvalitet fremfor kvantitet og har syns det har blitt kjekkere å kle seg opp både til hverdag og til fest. Selv om jeg enda ikke er helt komfortabel med å ta «antrekksbilder» til bloggen min syns jeg jo det er litt gøy også. Jeg har i hvert fall et lass av antrekk liggende i arkivet mitt her på bloggen og i dag tenkte jeg at det ville være gøy å plukke ut topp 10. Under kommer de 10 plaggene jeg er mest fornøyd med og litt kort om hvorfor.

 1. Min lille gule

  Jakken er fra Zara og var et kjøp jeg var særdeles fornøyd med. Jeg foretrekker grått, hvit og svart i klesstilen alt for ofte og da elsker jeg at denne gule jakken kan løfte et antrekk såpass mye som den gjør. Den er jeg veldig glad i!
 2. Blomster Jumpsuiten fra Milk Copenhagen:

  Den har jeg brukt så mye! Det jeg elsker med den er at den gjør mye utav seg og jeg slipper å tenke på at forskjellige plagg skal settes sammen til et antrekk. Den er super comfy å gå i og jeg kan enkelt style den både opp og ned alt etter hva jeg skal ut på. Elsker farge kombinasjonen på den!
 3. Favoritt jeansen min!

  Denne har alt jeg trenger når det kommer til den perfekte jeans. Merket er Lee. Den er perfekt i vasken, lengden og passformen. Den er stram men ikke for stram. Den er myk og helt deilig å ha på seg. Uten tvil min favoritt bukse i skapet gjennom lang tid!
 4. Blomster jakken

  Denne jakken er også fra Zara og har samme egenskaper som den gule jakken min. Den løfter antrekket flere hakk og tilfører mye farger i et ellers enkelt antrekk. Den har og blir enda brukt ofte!
 5. Selebuksen

  Denne elsker jeg! Fargen, passformen, lengden og alt ved den. Brukes både på stranden men også til hverdags. Enkel å kombinere med andre plagg og et must i min garderobe. Under ser dere den også i lys dongeri. Den er også en favoritt men foretrekker aller helst den mørke.
 6. Den sorte lange!

  Denne kåpen fra COS er nok et av plaggene jeg har gått mest med. Den passer til absolutt alt og brukes veldig ofte fordi den er så safe. Jeg er så glad for at kvaliteten er så god ellers er jeg redd for at denne ikke hadde vært brukenes lenger av slitasje. Elsker denne!
 7. Sort skinnskjørt!

  Dette har jeg brukt mye! Dette er et billig skjørt fra HM men det har holdt seg så fint. Det jeg liker best med dette er nok hvor enkelt det er å kombinere det med egentlig hva som helst!
 8. Sommerkjolen

  Denne kjolen er jeg så glad i! Den er enkel men likevel veldig søt. Jeg tenker på sommerfest når jeg ser den og elsker å bruke den på denne delen av året. Den er fra Mango og jeg minnes hvor glad jeg var når jeg fant denne i Spania. Et veldig godt kjøp!
 9. Lang sommerkjole

  Denne er fra favoritt merke COS og er super comfy, fin og klassisk. Den sitter fint på, trenger ikke strykes etter vask og er veldig enkel fin. Den er og blir fortsatt mye brukt!
 10. Mørk Jeans også fra Lee. 
  Samme modell som den lyse jeansen fra Lee, jeg var nødt for å ha en mørk versjon også. Denne er også en stor favoritt men jeg holder en liten knapp på den lyse når det kommer til disse to, jeg trives nok aller best i den vasken. Den mørke må likevel med på denne listen da det absolutt er et topp 10 plagg.

Så dette var mine topp 10 plagg. Vet ikke om det var intressant å lese om? Gi meg gjerne en tilbakemelding så vet jeg om det kan droppes eller gjøres flere ganger. Evt lage et innlegg over mine topp 10 antrekk selv om jeg syns jeg har en lang veg å gå når det kommer til antrekksbilder. Likevel: Dette eg meg og jeg kan ikke være noen andre enn den jeg er. En moteblogger blir jeg aldri det er i hvert fall helt sikkert.

Håper din helg har vært fin. Jeg har hatt en veldig fin arbeidshelg og merker nå som andre startet ferien sin at jeg også smått begynner å komme i feriemodus. Jeg skal jobbe i 2 uker til så er det ferie ♥ Ha en fin søndagskveld videre og takk for at du titter innom her, det gjør meg glad!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.