Skip to content

24.51

Posted in Treningsglede

I går var det mandag. Den dagen hvor jeg trener senest hele uken. Det blir aldri tidligere enn klokken 21.00. Det er ikke alltid at motivasjonen er på topp en mandagskveld klokken 21.15 men jeg kommer meg som regel alltid ut. Jeg velger det tross alt selv. I går derimot kom Franki hjem fra huset tidligere enn hva han pleier og jeg fikk et spontant motivasjons kick av det. Jeg fikk helt for meg at jeg skulle teste tiden min rundt Ringveien igjen, det er så lenge siden at jeg allerede hadde glemt hva min beste tid var.

Jeg startet lett i beina og hadde fin flyt. Da jeg var ca halvvegs merket jeg at jeg muligens hadde åpnet noe hardt og beina ble noe tyngre. Jeg mistet noe motivasjon da jeg så at klokken gikk raskere enn ønskelig men gav meg selv ikke lov til å starte negative tanker. Jeg fokuserte vekk fra tiden og gjorde så godt jeg kunne helt til runden var ferdig. Da jeg stoppet klokken stod det: 24.51. En stor seier å komme under 25 minutter om ikke annet.

For å sammenlikne med meg selv om min beste tid rundt Ringveien måtte jeg søke her på bloggen. Min beste tid er 22.40 og jeg ble umiddelbart veldig motivert til å klare å komme nærmere min beste tid. Så nå har jeg et lite mål for meg selv om å klare å forbedre tiden litt å litt helt til jeg klarer å komme ned til 22.30, det hadde vært gøy!

Poenget mitt med dette innlegget er flere: For det første må du aldri sammenlikne deg med andre! Lag DINE mål ut fra dine forutsetninger. Jobb med å bli en bedre utgave av deg selv, ikke forsøk å bli noe annet. Det som også er viktig her er å gjøre noe som motiverer deg. Jeg blir motivert av «tester» som dette. Jeg liker å konkurrere med meg selv nettopp fordi da presser jeg meg og jobber mer målrettet. Dersom du løper en runde på x antall kilometer vil du få en pekepinn på hvordan formen din er. Sett deg deretter et mål om å slå din egen tid innen et angitt tidsrom. Jeg garanterer deg at du vil få ekstra motivasjon av å gjøre nettopp dette. Visst du ikke tror meg: prøv så kan vi snakke etterpå ♥

Jeg er ikke skuffet over tiden min i går. Jeg er realist. Løpeformen min er noe rusten sammenliknet når jeg var i maraton form. Å det er helt greit. Det jeg derimot er nå: mer motivert for å trene målrettet mot å forbedre tiden min noe i hvert fall.

Ha en fin tirsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.