Skip to content

Flaks, Feriepenger og Frisørbesøk

Posted in Hverdagsliv

Hei torsdag!

I dag har jeg hatt en etterlengtet fridag som har startet slik mine fridager starter stort sett: god tid med barna før barnehage og skole. Klokken 09.00 var jeg på plass i frisørstolen hos beste Reidun Anette! Digg å bli fin igjen på håret. Jeg fikk helt spontant for meg å ta turen kjapt inn til Forus for å snakke med min kontakt person hos Sigdal for å avklare litt og justere noen endringer på vårt kjøkken. Da jeg kom der ble jeg raskt informert om at jeg kom på selveste Sigdal dagen! 50 % på våre hvitevarer (ikke kjølehjørne eller ventilator da det ikke er samme merke) og 30 % på blandebatteri. Alle kjøkken er også til 30% men det er samme rabatt som vi allerede har fått gjennom Gann Tre. Snakk om flaks!

Jeg hadde ikke planlagt turen inn dit i dag siden Lykke slutter tidlig på skolen. Men jeg var ferdig før tiden hos frisøren og jeg fikk sånn et spontant innfall om at jeg burde ta turen innover. Det er jeg glad for nå!

Ellers har feriepengene kommet hos flere, meg selv inkludert. Vet ikke om det er av interesse men tenkte jeg kunne dele med dere hva mine feriepenger går til i år:

 • Sparing
  Dette var det første jeg gjorde. Satt inn endel på sparekontoen og det føles godt å spare det jeg kan i disse husbygging dager.
 • BSU
  Jeg bestemte meg tidlig i år for å fylle denne helt opp da det muligens er siste år jeg sparer BSU. For å få 5000kr av staten må jeg derfor spare 25000kr. Jeg har satt av litt hver måned frem til nå og i går fylte jeg opp slik at summen for i år er oppspart.
 • Ferie
  Selve hovedferien til Spania er betalt for lenge siden. Likevel skal en regne med at det går en god del penger mens en er på ferie. I tillegg har jeg bestilt både fly og hotell til bryllupet vi skal i senere i sommer.
 • Noe til meg selv
  Både de nye løpeskoene og det nydelige skjørtet jeg kjøpte tidligere er nå betalt. Løpeskoene var høyst nødvendige. Skjørtet var derimot ikke noe jeg trengte men noe jeg fortjente ♥
 • Gave til Franki
  Jeg har enda ikke bestemt meg hva han skal få enda (les: har ikke hatt tid til å fokusere på det), men en slant er satt av slik at han i hvert fall får en fin gave til sin 40 års dag nå i juni!

Vi skrives mer i morgen. Ha en fin torsdagskveld videre 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.