Skip to content

Gleder meg til noen roligere dager

Posted in Husbygging, Hverdagsliv, and Interiør

Det har vært rolig her inne på bloggen men langt fra rolig her hjemme. Vi hadde bolig fotograf og takstmann på besøk i går. I dagene før har siste innspurt blitt gjort og jeg har vell aldri hatt det så rent og ryddig som på onsdag. Det var såpass ryddig at mannen i huset syns det var en lettelse å ha det overstått slik at ting og tang kommer på plass igjen i huset.

Jeg har fått testet mulighetene til det fulle når det kommer til vår utvendige bod, den rommer SÅ mye. Det har ikke vært mulig å bevege seg inn der og det er helt utrolig hvor mye ting vi har!

Selv er jeg lettet over at fotograferingen og takstmannen har vært her. Jeg får sånn god følelse inni meg over at jeg slipper alt dette arbeidet rett etter ferien. Huset vårt skal ut på markedet i august. Vi skal ha ferie hele juli. Det er derfor helt fantastisk å tenke på at ferie blir ferie. Nå slipper jeg å tenke og stresse over alt jeg burde ha i orden til fotograf og takstmann kom rett etter ferien.

Været i går var også helt perfekt, noe som er utrolig kjekt når en selger hus. Klart at alle ønsker å vise frem huset sitt i solskinn og flott sommervær!

I dag er jeg sliten og trett, men fornøyd med egen innsats. Det føles godt å ha lagt ned mye tid i forkant av gårsdagen og det føles godt at jeg nå kan senke skuldrene noe i forhold til huset vi bor i. Nå gleder jeg meg til mer tid sammen med ungene på deres premisser og jeg gleder meg til å kunne bistå mer nede i det nye huset.

Jeg avrunder her og har planer om en tidlig kveld selv om jeg vet at det ikke kommer til å skje. Når Franki endelig kommer hjem fra huset sent på kvelden syns jeg det er kjekt å ha lag med han før det er kveld. Men at jeg skal kun ligge på sofaen i kveld, det er det ingen tvil om!

Liten reklame på tampen: I morgen klokken 17.00 arrangeres Gledesløpet i Nærbø Sentrum. Jeg og Felix deltar, kom å bli med du og. Glede andre + trening i 45 min = kan ikke bli bedre. Så kom som du er, løp eller går, det er opp til deg ♥

Ha en fin torsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.