Skip to content

Gratulera med 40 års dagen!

Posted in Hverdagsliv

Det er bursdag i dag og ikke hvilken som helst bursdag: det er nemlig min Franki som blir 40 år! Gratulera så mye med dagen kjære. Slik jeg kjenner deg så ønsker du minst mulig oppstyr, men det er helt nødvendig å sette noe stas på deg. Akkurat i dag syns jeg det er på sin plass at du får mange fine ord fra oss som er glad i deg.

Jeg kjenner at det er vanskelig å prøve å sette ord på alt du er for meg, det er så mye. Du er den jeg lener meg på, den som gjør meg hel, den som alltid er der og den som tar meg som den jeg er. Du er den mest lojale og ærlige personen jeg har møtt og har en evne til å verne om de rundt deg som er nydelig. Jeg føler meg trygg, elsket, respektert, sett og ivaretatt sammen med deg.

Som pappa er du helt utrolig og jeg vil alltid være evig takknemlig for hvordan du ser ungene våre, er tilstedet for dem og viser dem en helt spesiell kjærlighet, de er heldige! Ungene forguder deg og det er rørende å se hvor mye du betyr for dem.

Den siste tiden har du stått på fra morgen til kveld med husbygging. Det er imponerende at du dag etter dag holder ut lange dager uten en eneste klage. Vi her hjemme er ydmyke og takknemlige for at du lager nok et nytt hjem til oss. Det er som min bror Ronny sier: «Franki bør få gjøre som han vil resten av livet etter å gi dere dette flotte huset».

Takk for at du er den du er, at du er min og at du alltid stiller opp for meg. Jeg elsker deg og er heldig som får dele livet mitt med akkurat deg Franki. Gratulere med dine 40 år, du blir bare bedre med årene ♥

Du er fantastisk både som mann, pappa og person. Vi digger deg. Varm klem fra oss alle ♥

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.