Skip to content

Husbygging: Bildedryss fra i dag

Posted in Husbygging

God kveld til deg som titter innom her. Det jobbes på nede i huset og i dag hadde jeg lyst å dele bilder med dere.

Jeg får litt spørsmål om hvordan det går nede i huset, om vi er i rute og om det går bra. Vi jobber det vi kan hver dag og kan ikke gjøre noe mer enn det. Det går litt fremover for hver eneste dag. Franki og Svigerfar er utrolige slik som de står på kveld etter kveld. Må nevne at svoger Chris Terje også er flink til å stille opp i huset, det setter vi også stor pris på!

I dag har jeg vært med å jobbet sammen med Franki. Jeg fungerer som holdehjelp, ryddehjelp, matforsyner og har nå forsøkt meg på isolering. Det er i hvert fall nok å henge fingrene i og det føles godt å bidra med det lille jeg kan stille opp med. Jeg tok flere bilder i dag da jeg håper dere syns det er kjekt å følge prosessen undervegs også? Gi meg gjerne en tilbakemelding om dere ønsker mer innlegg eller mindre innlegg om husbyggingen vår.

Som dere ser har vi så vidt begynt å kle huset, gøy!

Huset slik du ser det fra gaten.

Kjelleren tar form, nå er dør + alle vinduer satt inn der.

Vi er veldig fornøyd med buen som huset har her i denne delen av huset. Nederst i buen er kjellerstuen. I midten er kjøkken. På toppen er vårt soverom.

Buen på vårt soverom ♥

Hallen.

Håper dere syns det er kjekt å bli med på vår husbygging gjennom bloggen. Jeg kjenner det er så utrolig kjekt å være nede for å jobbe i huset, det føles så meningsfylt. Tenk å få være med å bygget vårt fremtidige hjem ♥

Stor takk til familie som hjelper oss med både klesvask, barnepass og husbygging. Vi er utrolig heldige!

Da vil jeg ønske deg en fin torsdagskveld videre. Nå venter en dusj for min del etter kveldens løpetur sammen med beste Cathrine. Vi skrives i morgen dersom jeg rekker innom mellom jobb, pakking, husbygging, barn og organisering ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Veldig kjekt å få følge husbyggingen med deg😘 God ferie igjen 😍

    29. juni 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.