Skip to content

Huset vårt!

Posted in Husbygging

Endelig deler jeg hus tegningene med dere. Huset har vi tegnet etter vårt ønske sammen med arkitekt Oddgeir Østrem som driver Bettikon. Valget falt naturlig på han av 2 grunner. Franki har brukt han på huset vårt i Rosksletta og var fornøyd med han. Jeg visste at han hadde god erfaring med å tegne herskapelige hus og derfor ble valget enkelt. Vi er utrolig fornøyd med huset vårt og hvordan han klarte å tegne etter alle våres ønsker/behov. Etter første utkastet har vi kun rettet små justeringer, det sier vell sitt. Under kan dere se bilder av huset:

Vi er så fornøyd og jeg ser sånn frem til å få lov å skape nok et hjem nede i Dalvegen ♥

Ha en fin søndagskveld videre! Kjekt du titter innom bloggen min.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.