Skip to content

Med vind i håret!

Posted in Stilen min

Se på disse nydelige omgivelsene! Selv om bondelivet ikke kunne fristet denne jenten hadde jeg ikke vært lei meg for denne utsikten: nemlig havet! Tidligere denne uken var jeg på et etterlengtet besøk hos Ingeborg og jeg var snar med å spørre henne om å ta noen kjappe bilder i disse omgivelsene. Her kommer antrekket i sin helhet:

Kjolen er fra favoritt merket mitt COS og har ligget i skapet mitt i 2 år nå. Jeg har liksom ikke helt funnet utav det med den men etter garderobe hjelp fra flinke Lene Gravdal fikk jeg mer sansen for alle mulighetene som bor i denne kjolen. Jeg har nok lett for å tenke at denne kjolen må kombineres med noe annet rosa som matcher og lærte av Lene at det absolutt er finest om en heller mikser og tenker mindre på at alt skal matche. Så dette antrekket er inspirert av henne og et antrekk jeg følte meg både fin og sommmerslik i.

Jakken er gammel fra Zara. Skoene er kjøpt i Spania. Med vinden i håret ble det i hvert fall noen kjekke og annerledes bilder. Takk til Ingeborg for både fotohjelp, nydelig lunsj og gode samtaler.

Det er fredag og straks helg for de fleste. Jeg går mot arbeidshelg og nyter derfor formiddagen i dag fri før kveldsvakt. Morgenen startet med ungene og levering av mini i barnehagen. Jeg har løpt og nå oppdaterer jeg dere før dusj og lunsjdate med fine jenter står for tur. FIN fredag! Ha en fin dag videre og jeg ønsker deg en god start på helgen ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.