Skip to content

Sommerkveld med gode venner!

Posted in Hverdagsliv, and Interiør

I går satt vi ute til langt på natt. God mat, gode venner, sol og god stemning. Anledningen var: feire vår 5 års bryllupsdag som var 4 mai.

Gårsdagen var nok en nydelig dag og kveld. På grunn av det flotte været dekket jeg bord ute for anledningen. Utgangspunktet for borddekkingen ble de kule serviettene som jeg fikk av gode Malin til bursdagen min.

Fargene gikk i gult og grønt og jeg gikk ut fra det. Når jeg dekker bord er jeg opptatt av å bruke det jeg allerede har. Jeg tok derfor ut flere grønne planter for å hente opp det grønne. Slik ble bordet:

Jeg gikk for en grill aften med mye godt tilbehør. Det var alle gjestene glade for. Vi ble 6 rundt bordet da det ene paret måtte melde pass. Det ble en kanon flott kveld og noe vemodig på samme tid. Det er siste gang vi feirer bryllupsdagen vår i Rosksletta. Men Egil sa det så fint: Tenk så kjekt å feire alle de kommende bryllupsdagene i det nye huset. Heldigvis ser jeg også veldig frem til det.

I løpet av gårsdagen fikk jeg spontant lyst å reise bort til Bryne for å kjøpe meg en lett sommerkjole som jeg kunne ha på meg på kvelden. Det er ikke til å legge skjul på at jeg ikke eier for mye sommerklær, jeg har liksom aldri trengt så mye da norsk sommer pleier å være mye kaldere enn dette. I stedet for å reise til Bryne ble det maling av lister som Franki bad meg om før han kunne skifte dem ut. Det ble ingen Bryne tur og heller en tur i klesskapet. Jeg tok utgangspunkt i noe jeg ikke hadde brukt på lenge. Det plagget jeg valgte ut var et rosa skjørt. Så rocket jeg det litt opp med en t skjorte med endel print på. Jeg toppet antrekket med den nydelige hårbøylen jeg fikk av Polly til bursdagen. Plutselig hadde jeg «nytt» antrekk uten å gjøre noe annet enn å bare bruke det jeg allerede har.

Håper helgen behandler deg bra og at du får nyte sommeren ute. Vi har vært å badet i flere timer i dag før vi dro hjem slik at Franki kunne gå i huset. Ha en fin lørdagskveld du som titter innom bloggen min. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.