Skip to content

The Bachelorette Party

Posted in Hverdagsliv, and Reise

I går var jeg i hovedstaden for å delta i flotte Hege sitt utdrikningslag. Vi reiste hjemmefra klokken 06.00 og flyet vårt gikk klokken 07.30. Da vi var på plass i Oslo sjekket vi inn på hotellet og tok trikken opp til møtestedet hvor vi skulle overraske flotte Hege. Vi møttes i en fin park og været var helt strålende! Det hele startet med tidenes overraskelse : hun hadde ingen anelse og ble helt satt ut! Vi hadde lunsj og alkohol i parken som var en helt kjempe start. Vi var totalt 11 jenter inkludert den kommende bruden og det var slik en god stemning.

Etter fin lunsj og flere gode samtaler hadde vi diverse leker som var utrolig morsomme. Da vi var ferdig med parken gikk vi innom Hege og Halvor sin flotte leilighet for å ta en titt + legge igjen tingene våre. Kort tid etter ble vi kjørt i en stor taxi bort til en ny leilighet hvor vi alle fikk tidenes overraskelse: En splitter naken mann! Det var ikke stripping som stod for tur men tegnekonkurranse. Flere av oss, meg selv inkludert, tegnet så stygt at det hele ble så utrolig komisk!

Videre gikk turen til et dansestudio hvor vi alle lærte og øvde inn en koreografi som var alt annet enn enkel for å si det sånn. Under doansetreningen slo alkoholen inn hos de fleste og det ble hysterisk morsomt!

Videre var vi tilbake i leiligheten til Hege igjen hvor vi hadde middag og mer godt å drikke. Vi hadde quiz og leker for Hege. Det var god stemning, latter, dans og gode samtaler før vi endte opp på et utested. Dagen var helt utrolig kjekk!

Høydepunktet var uten tvil å se gleden i Hege, hun strålte hvert eneste minutt og uttrykket sånn en enorm takknemlighet og glede over hennes gode venninner og sin kommende brudgom, det hele var veldig rørende ♥

TUSEN TAKK for en fantastisk dag i Oslo, det har vært et intenst, innholdsrikt og fantastisk døgn! Nå gleder vi oss til bryllup i slutten av august. Min lille Hege skal bli gift, det er så stort!


Jeg ville bare titte innom for å si hei og fortelle om min kjekke helg. Håper helgen deres også har vært fin og at du er klar for en ny uke. Vi skrives mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.