Skip to content

Treningssenteret er byttet ut med husbygging

Posted in Treningsglede

Jeg elsker å trene! Det er en stor del av min hverdag og min oppskrift til å være et fullkomment menneske rett å slett. Jeg elsker å dele treningsinnlegg her på bloggen og jeg skulle så gjerne delt enda mer. Jeg ser at jeg ikke klarer å holde bloggen så variert som jeg ønsker og forstår dersom noen av mine lesere savner mer innlegg om trening.

Denne bloggen er et lite utdrag fra mitt liv og gjenspeiler også det. Dette året handler mye om husbygging og det blir automatisk mindre fokus på andre områder. På onsdag i denne uken hadde jeg virkelig lyst til å kjøre en real styrkeøkt nede på Jæren Sportssenteret men fant ut at jeg heller ville prioritere å bidra nede i huset. Jeg løftet tunge materialer, bøyde meg opp og ned 1000 ganger etter søppel og sopte til den store gullmedaljen. Det ble 3 timer med svette og fysisk aktivitet som jeg digger samtidig som jeg bidrog til vårt felles hus prosjekt. Det føltes som vinn – vinn for meg og jeg var veldig godt fornøyd.

Jeg har tidligere delt mitt treningsmål med dere for 2018. Jeg har delt at jeg har som mål og gjennomføre 2-3 løpeøkter, 1 slyngeøkt og 1 styrkeøkt. Jeg klarer alltid slynge økten min da det er en bindene time jeg instruerer. Å løpe 2-3 økter i uken får jeg også som regel til. Men så var det den siste styrke økten som jeg så gjerne skulle fått til men jeg ser at jeg enten prioriterer som en rask løpe økt eller en økt nede i huset.

Dersom du er en av mine lesere som savner inspirerende treningsinnlegg så håper jeg du holder ut med meg. Mitt aller beste råd er uansett å se muligheter fremfor begrensninger. Jeg forsøker å være fleksibel og tenker at all fysisk aktivitet er bra – de som er utenfor treningssenteret også!

Jeg er veldig avslappet til dette. Det er i år vi bygger hus og jeg er evig takknemlig for at vi får lov til det. Alle andre år kan jeg prioritere trening enda mer selv om jeg faktisk er godt fornøyd med hvordan jeg får til treningsmengden min nå også. Jeg tror det er viktig å kjenne på at vi ikke skal eller er i stand til å «yte» maksimalt på alle områder til alle tider i livet. Med andre ord: Akkurat nå føles det veldig bra å ta «treningsøkten» nede i huset fremfor på treningssenteret , alt til sin tid ♥

Ha en fin og aktiv lørdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.