Skip to content

Uke 22

Posted in Hverdagsliv

Mandag og en helt ny uke. En litt hektisk uke for min del men da hjelper det at vi har hatt en nydelig helg i forkant. Her kommer en ukes oppdatering fra uken som gikk.

Ukens opptur:
Følte nesten hele uken var en evig opptur i forrige uke. Været, min bursdag og forlover kvelden i helgen får være hoved oppturene.

Ukens nedtur:
Jeg kommer ikke på noen.

Ukens høydepunkt:
Å samle de jeg er glad i rundt et bord!

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag:Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens kjøp:
Kjøpte inn noe interiør til huset for å gjøre klart til fotografen kommer.

Ukens cravings:
Is og mango.

Ukens måltid:
Det må bli fredagens grill aften. Nydelig grillmat med mye godt tilbehør.

Ukens jentekveld:
Min bursdag var så fin!

Ukens fine ord:
Jeg fikk mange flotte ord på bursdagen min men finest av dem alle må være meldingen som Tante hadde spilt inn på personsvar i anledning bursdagen min. Ordene varmet og fikk meg rørt mens Lykke såg spørrende på meg: «Mamma, er du lei deg?». Jeg: «Nei, bare glad for fine ord fra min tante».

Ukens takknemlighet:
Familien og vennene mine.

Ukens Rosksletta oppdatering:
Vi hadde megler på 1. besøk i forrige uke. Jeg fikk bekreftet at jeg ligger godt an med alt som skal gjøres før boligen er helt klar til fotograf. Jeg er nå ferdig med utvendig maling og har kun små plukk igjen inne. Vi var noe uheldig i helgen når vi skiftet en liste inne på Felix sitt rom. Siden jeg har malt veggene (gips) gikk noe av malingen og gipsen av i det Franki reiv av listen. Så den som er på sparkling og må til Halvorsen for å kjøpe maling i morgen, det er meg. Typisk! Jaja, det er bare å ikke bruke energi på det men å ta hendene fatt å ordne det. Det blir i orden til onsdag hvertfall!

Ukens Nyhus oppdatering:
Franki holder fortsatt på å tetter huset med pappen og teipen. Papper også ferdig på garasjen. Jeg forsøker å smårydde litt da og litt da.

Ukens serie:
SAFE.

Ukens gode service:
Parkett.no viser veldig bra service. Bestilte en vareprøve derfra og fikk oppfølgingsmail fra dem om jeg hadde noen spørsmål. Det hadde jeg og fikk gode svar.

Ukens lunsj:
Ingen lunsjdater i forrige uke. Det var det rett å slett ikke rom for.

Ukens antrekk:

Ha en nydelig mandag videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.