Skip to content

Uke 23

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Velkommen skal du være uke 24. Først må vi starte i tradisjon tro med å oppsummere uken som gikk. 3 ord som beskriver den: hektisk, innholdsrik og fin.

Ukens opptur:
Jeg tror det må være å få bekreftelse på at alle jobben jeg har lagt ned i Rosksletta den siste tiden var riktig bruk av tid. Både fotograf og takstmann likte det de såg og det gjør meg glad. Jeg fikk på en måte litt igjen for jobben, da er det mye kjekkere.

Ukens nedtur:
Må være at Felix var så klar for å delta i ongaløpet under Nærbø dagene på fredag. Han var super motivert og glad for å delta. Da starten gikk var det ikke mange meter før han falt å slo seg såpass at han måtte gi seg. Han var SÅ lei seg. Både fordi han hadde vondt men også fordi han så virkelig ville løpe.

Ukens høydepunkt:
Hege sitt utdrikningslag uten tvil! For ei dame, for en gjeng flotte damer, for noen forlovere, været og innholdet gjennom hele dagen!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg et helt nydelig skjørt i går, det skal få et helt eget innlegg, så fint var det!

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Dansekurs
Søndag: Løp

Ukens lunsj:
Lunsj i parken med alle de flotte jentene til Hege. Digg med parkliv!

Ukens gode hjelpere:
Takk til mor som hjalp med ungene og vask på kjøkken. Takk til Svigerfar som arbeider som en helt i huset vårt. Takk til Sverre og Espen som kjørte meg i helgen. Takk til kollega som holder ut med en litt mer stresset Beate enn vanlig.

Ukens cravings:
Is. Finnes ikke noe bedre!

Ukens jentekveld:
Hele helgen føler jeg var en lang jentekveld, hehe. Lørdagskvelden var veldig fin!

Ukens rørende:
Hvor takknemlig Hege var gjennom hele dagen sin på lørdag!

Ukens To do:
Jeg kom i mål med hele To do listen min for Rosksletta. Maling, vasking, styling av bolig, RYDDING og mer vasking.

Ukens beste følelse:
Da fotograf og takstmann gikk forrige onsdag var jeg lettet!

Ukens besøk:
Veldig kjekt at Ronny og Siv tok turen innom huset vårt på fredag!

Ukens hus oppdatering:
Jeg har hatt mer en nok å henge fingrene i her hjemme slik at jeg var nesten ikke nede i huset i forrige uke. Likevel er det valg av utvendig kledning og takrenner som står for tur nå.

Ukens antrekk:
Jeg hadde flere antrekk gjennom helgen som kunne blitt knipset men det var aldri naturlig at noe av helgen skulle handle om meg, det var Hege i fokus hele tiden. Og heldigvis for det. Jeg har derfor ingen bilder fra noen av ukens antrekk.

Tross regn og kaldere temperatur ute håper jeg at uken din har startet bra. Her startet uken tidlig da jeg måtte lage pastasalat før jobb som skulle til sommerfesten til Felix. Etter jobb var det fest og forestilling i barnehagen før trening for Felix og trening for Lykke stod for tur. Heldigvis har vi onkel Stian til hjelp på mandager slik at logistikken vår går fint ♥

Franki er enda i huset og ungene er inne i drømmeland. Jeg skal løpe ut på en løpetur dersom Franki ikke blir alt for sein, liker ikke å løpe ut etter 21.00 dersom jeg skal være helt ærlig. Ha en fin mandagskveld videre dere!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.