Skip to content

Uke 24

Posted in Hverdagsliv

Mandag og ny uke, her kommer min faste ukes oppsummering.

Ukens opptur:
Forrige uke ble en veldig god uke som inneholdt mye. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi løser den nye hverdagen vår med husbygging og enda mer hektisk hverdag enn vi normalt har i denne familien. Stor opptur å jobbe turnus og det fikk jeg dra ekstra nytte av i forrige uke. Jeg rakk flere lunsjdater, god tid med ungene, mer tid nede i huset, unnagjort husrelaterte gjøremål på Forus og hadde roen hjemme. Hverdagslykke!

Ukens nedtur:
Det tror jeg må være at værskifte kom hardt å brutalt på mandag med sur vind og regn. Det ble et værsjokk rett å slett!

Ukens høydepunkt:
Å kjenne på hvor fleksibelt og godt det er å jobbe turnus!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg en knall oransje t-skjorte som jeg er veldig fornøyd med.
Franki: «Jeg har kjøpt meg en ny t – skjorte».
Jeg: «Eg og, min er knall oransje, hvordan ser din ut?»
Franki: «Hvert fall ikke knall oransje!».

Ukens treninger:
Mandag: Løp + styrke
Tirsdag: Slynge
Onsdag: 3 t arbeid i huset
Torsdag: 2 t arbeid i huset
Fredag: Løp
Lørdag: 3 t arbeid i huset
Søndag: Løp med Cathrine ♥

Ukens treningsmotivasjon:
Mandag var en mer slitsom dag. Jeg var nok noe trett/sliten etter en knall kjekk helg i Oslo men det hjalp ikke at mandagen var stapp full. Jeg stod opp før klokken 06.00 for å lage pastasalat som skulle leveres i barnehagen i anledning sommer avslutning. Jeg var på jobb og fikk heldigvis avspasere en halvtime slik at jeg rakk forestillingen til Felix i barnehagen. Vi var alle 4 på plass og det er som alltid noe kaotisk hyggelig der med alle som skal spise mat rundt i hele barnehagen. Direkte fra barnehagen var det først fotball trening til minstegutt etterfulgt av Lykke sin fotballtrening. Heldigvis har vi Stian som god hjelp som hjelper med logistikk og barnepass av den ungene som ikke er med på trening. Etter fotball var det lekser, kveldsmat og badetid. Ungene var i seng klokken 20.00 og jeg satt meg ned og kjente at trening fristet lite. Heldigvis sendte Cathrine melding om vi skulle løpe og det var akkurat det jeg trengte! Hun var fleksibel og ventet på meg til Franki kom hjem fra huset rundt kl 21.10. Vi trente styrke her hjemme før vi løp ut. Det var så digg å bli dratt med av Cathrine på mandag da det nok var en dag jeg hadde slitt med å komme meg ut av døren på egenhånd rett å slett. Takk Cathrine!

Ukens hus oppdatering:
Nå har kledning kommet! Jeg vet ikke når Franki begynner på det men det skal bli veldig kjekt å se prosessen når huset får kledning. Vi skal ha hvitt hus for de som har lurt på det.

Ukens gode hjelpere: 
Vi er omringet av god familie som hjelper til med barna for at vi/Franki kan gå i huset!

Ukens lunsj:
Jeg var så heldig som hadde 2 lunsj dater i forrige uke ♥ Hjemme hos Ingeborg som disket opp med nydelig salat og selvsagt hjemmelaget urtebrød. Den dama er RÅ på kjøkkenet! På fredag møtte jeg Gro, Polly og hennes lille gutt for lunsj. Takknemlig for tid sammen med de jeg er så glad i!

Ukens kupp:
Torsdagens besøk hos Sigdal var en stor opptur. De hadde 50 % på hvitevarene og jeg slo til!

Ukens velvære:
Torsdag var det tid for et gjensyn med frisørdamen min Reidun Anette! Fresh på håret og flere gode samtaler rikere.

Ukens cravings:
Is og mango.

Ukens sang:
Glitter & Gold – av: Barns Courtney

Ukens podcast:
Dersom du ikke lytter til podcast bør du starte med det. Jeg kan varmt anbefale Mentaltrener Podcasten!

Ukens mestring: 
Felix har gått hardt inn for å sykle på hans store sykkel og øver når anledningen byr seg. I går tok vi av støttehjulene og han slipper seg mer i dag sammenliknet i går. Han var strålende fornøyd i dag da han syklet over 50 meter på egenhånd. Han har ikke knekt koden på svinger og stopp enda men det er like før så motivert som han er.

Ukens kjedelige:
Det tror jeg må være å høre på mennesker som ikke klarer å la vær å finne noe negativt med absolutt alt..

Ukens nedtelling:
Vi teller ned i huset både til skoleferie og til Spania. Lykke har bare 4 dager igjen på skolen nå. Vi reiser om 13 dager til Spania.

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld videre. Nå skal denne svette kroppen få seg en solid dusj. Vi skrives!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.